Hotel Buket Zlatibor

Strahinje Popovića 3
Kraljeve vodeZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol hotel zgrada
Hotel
Simbol vise osoba
172
Simbol automobil parking
Privatni
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol bazen sa plivacom
Bazen
Simbol ishrana tanjir i escajg
Ishrana
Simbol wellnes svecica i lotosov cvet
Wellness
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol pristupacnosti teze pokretnim osobama
Delimično
Opis

Dobrodošli u Hotel Buket - mirisni buket u cvetnom vrtu Zlatibora!

Hotel Buket

Kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija.

Lokacija i okruženje hotela, pravi su miomirisi ovog jedinstvenog buketa. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ''Srbija'', nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Hotel Buket se takođe nalazi u neposrednoj blizini Dino parka - svojevrsnog raja za najmađe koji rado uživaju u ovom zabavno - tematskom parku u regionu. S obzirom na to da se nalazi na trasi pešačke staze koja vodi do spomenika na Šumatnom brdu i dalje po prostranstvima Zlatibora, hotel je idealno mesto sa boravak svih onih koji uživaju u pešačenju i aktivnom odmoru.

Blizina sportskih terena, kao i moderne dvorane u okviru Sportsko-turističkog centra ''Zlatibor'', svim sportistima smeštenim u Hotelu Buket nudi uslove za vrhunske pripreme. A kongresna sala hotela i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.

Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu.

Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa osam metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma. 

Hotelski restoran ima 110 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica. Kongresna sala zahvata 140 kvadrata i ima 80 sedećih mesta. Ovde su za uživanje kao stvorene dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu. Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa.

Hotel se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir. Ovde je obezbeđen i parking prostor – u  okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

Sve to u ovom izuzetnom objektu, uz gostoprimstvo, ljubaznost osoblja i pažnju kakva gostima prija. Za poseban boravak koji je spojio vrhunski komfor objekta u miru četinara sa blizinom atrakcija u obližnjem centru.

Za goste Hotela Buket korišćenje wellness centra je besplatno.

Wellness i spa centar Hotela Buket kao spoljni gost možete koristiti svakog dana po ceni od 2.500din po osobi (vreme korišćenja 3 sata).
Deca od 3-12 godina plaćaju 1.000din.

Posetite nas i doživite nezaboravan odmor. Dobrodošli!

Dolazak od: 14:00 Odlazak do: 11:00 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Karticom, Virmanski
Opremljenost
Parking: Privatni, Ne natkriven, Video nadzor, Garaža Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Recepcija Prilagođeno osobama sa ivaliditetom: Pristup, Delimično, Dvorište, Ulaz u objekat, Restoran, Kafe bar Dvorište: Dvorište Bazen: Bazen, Zatvoren bazen, Bazen - otvoren za spoljne goste Lift Za poslovne korisnike: Oprema za poslovne korisnike, Projektor, Projektno platno, Sala za sastanke/prezentacije, Mala sala Sef: Sef, U sobi / apartmanu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Otvoren za spoljne korisnike Wellness: Wellness, Sauna, Đakuzi, Parno kupatilo, Slana soba, Wellness - otvoren za spoljne goste Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom, Polupansion, Pansion, Internacionalna kuhinja, Tradicionalna kuhinja Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena svaki dan, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Bazen, Wellness, Kasni odlazak (uz dogovor), Oprema za poslovne korisnike, Projektno platno, Projektor, Sala za sastanke/prezentacije, Sportski sadržaji, Fitnes sprave
Oglas
23/08/2023

27.08 - 26.12.2023.
CENA ARANŽMANA PO OSOBI DNEVNO 8955,00  RSD

Ostali uslovi prodaje:

  • Aranžman obuhvata dva noćenja na bazi usluge polupansiona (doručak i večera)
  • GRATIS flaša vina uz večeru (crno, belo, roze)
  • GRATIS parcijalna masaža (relax ili sportska)
  • GRATIS korišćenje vodenog kreveta 15 min
  • Korpa voća u sobi
  • U cenu je uključeno korišćenje SPA centra (zatvoreni plivački bazen, bazen nepravilnog oblika sa slanom vodom, đakuzi sa slanom vodom, parno kupatilo, slana soba, bio sauna, finska sauna, tepidarijumi), fitness centra, kao i obezbeđeno otvoreno parking mesto
  • GRATIS kasna odjava  do 17:00 h, u zavisnosti od raspoloživosti

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od minimum 30% od ukupnog iznosa u roku od 3 dana od datuma slanja predračuna
Boravišna taksa iznosi 120,00 rsd po osobi po danu
Osiguranje iznosi 15 RSD po osobi po danu.
Za garažno parkiranje doplata iznosi 750 RSD.
Plaćanje može biti u gotovini, karticama ili preko bankovnog računa
Ukoliko iz bilo kog razloga otkažete ili skratite boravak, neće biti izvršena refundacija uplaćenih sredstava
U cenu je uračunat PDV

Promo ponude pogledajte na Hotel Buket PROMO

4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 50€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 54€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 48€
noćenje sa doručkom
3 Max 3 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 44€
noćenje sa doručkom
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 42€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 50€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60
Internet Internet
od 70€
najam apartmana
Preuzmi