Hotel Buket Zlatibor

Strahinje Popovića 3
Kraljeve vodeZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol hotel zgrada
Hotel
Simbol vise osoba
172
Simbol automobil parking
Privatni
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol bazen sa plivacom
Bazen
Simbol ishrana tanjir i escajg
Ishrana
Simbol wellnes svecica i lotosov cvet
Wellness
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol pristupacnosti teze pokretnim osobama
Delimično
Opis

Dobrodošli u Hotel Buket - mirisni buket u cvetnom vrtu Zlatibora!

Hotel Buket

Kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija.

Lokacija i okruženje hotela, pravi su miomirisi ovog jedinstvenog buketa. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ''Srbija'', nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Hotel Buket se takođe nalazi u neposrednoj blizini Dino parka - svojevrsnog raja za najmađe koji rado uživaju u ovom zabavno - tematskom parku u regionu. S obzirom na to da se nalazi na trasi pešačke staze koja vodi do spomenika na Šumatnom brdu i dalje po prostranstvima Zlatibora, hotel je idealno mesto sa boravak svih onih koji uživaju u pešačenju i aktivnom odmoru.

Blizina sportskih terena, kao i moderne dvorane u okviru Sportsko-turističkog centra ''Zlatibor'', svim sportistima smeštenim u Hotelu Buket nudi uslove za vrhunske pripreme. A kongresna sala hotela i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.

Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu.

Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa osam metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma. 

Hotelski restoran ima 110 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica. Kongresna sala zahvata 140 kvadrata i ima 80 sedećih mesta. Ovde su za uživanje kao stvorene dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu. Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa.

Hotel se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir. Ovde je obezbeđen i parking prostor – u  okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

Sve to u ovom izuzetnom objektu, uz gostoprimstvo, ljubaznost osoblja i pažnju kakva gostima prija. Za poseban boravak koji je spojio vrhunski komfor objekta u miru četinara sa blizinom atrakcija u obližnjem centru.

Za goste Hotela Buket korišćenje wellness centra je besplatno.

Wellness i spa centar Hotela Buket kao spoljni gost možete koristiti svakog dana po ceni od 2.500din po osobi (vreme korišćenja 3 sata).
Deca od 3-12 godina plaćaju 1.000din.

Posetite nas i doživite nezaboravan odmor. Dobrodošli!

Dolazak od: 14:00 Odlazak do: 11:00 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Karticom, Virmanski
Opremljenost
Parking: Privatni, Ne natkriven, Video nadzor, Garaža Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Recepcija Prilagođeno osobama sa ivaliditetom: Pristup, Delimično, Dvorište, Ulaz u objekat, Restoran, Kafe bar Dvorište: Dvorište Bazen: Bazen, Zatvoren bazen, Bazen - otvoren za spoljne goste Lift Za poslovne korisnike: Oprema za poslovne korisnike, Projektor, Projektno platno, Sala za sastanke/prezentacije, Mala sala Sef: Sef, U sobi / apartmanu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Otvoren za spoljne korisnike Wellness: Wellness, Sauna, Đakuzi, Parno kupatilo, Slana soba, Wellness - otvoren za spoljne goste Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom, Polupansion, Pansion, Internacionalna kuhinja, Tradicionalna kuhinja Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena svaki dan, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Bazen, Wellness, Kasni odlazak (uz dogovor), Oprema za poslovne korisnike, Projektno platno, Projektor, Sala za sastanke/prezentacije, Sportski sadržaji, Fitnes sprave
Oglas
27/03/2024

PROMO POPUSTI U PERIODU 18.02.-31.03. NA DUŽINU BORAVKA:

2 NOĆI - 10%
3 I 4 NOĆI - 15%
5 I VIŠE NOĆI - 20%

4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 50€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 54€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 48€
noćenje sa doručkom
3 Max 3 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 44€
noćenje sa doručkom
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 42€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 50€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60
Internet Internet
od 70€
najam apartmana
Preuzmi