Hotel Agape Zlatibor

Ćaldov put 4a, Zlatibor
SlobodaZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol hotel zgrada
Hotel
Simbol vise osoba
120
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol ljubimaca
Ljubimci
Simbol bazen sa plivacom
Bazen
Simbol ishrana tanjir i escajg
Ishrana
Simbol wellnes svecica i lotosov cvet
Wellness
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol pristupacnosti teze pokretnim osobama
Delimično
Simbol vaucer
Vaučer
Opis

Hotel Agape ZlatiborHotel Agape . Mi nismo samo još jedan u nizu novih objekata na Zlatiboru, već ćemo biti vaše mesto kome ćete se uvek vraćati, mesto gde ćete uživati sa svojim najdražima i gde ćete imati utisak da ste u poseti kod starih prijatelja.
Nalazimo se na vrlo dobroj lokaciji. Na samom ulasku u turističko naselje sa desne strane puta, odmah nakon prolaska kružnog toka. Dolaskom kod nas možete zaboraviti na vaše vozilo ukoliko se vaše potrebe vezuju za uži centar Zlatibora. Na samo desetak minuta laganog hoda ili ako više volite nakon 500 metara, dolazite do prepoznatljivog zlatiborskog jezera i centra naselja.

Kategorizovali smo se kao hotel sa tri zvezdice ***. Na raspolaganju su vam različite vrste smeštajnih jedinica, zatim pansionski restoran, kafe bar, igraonica za decu uzrasta do sedam godina i Wellness & Spa centar.

Uživali smo opremajući smeštajne jedinice, birajući nameštaj koji će zadovoljiti različite ukuse. Jednokrevetne, dvokrevetne, komfort i porodične sobe, kao i apartmani sa i bez kuhinje, zadovoljiće vaše najrazličitije potrebe. Buđenje uz cvrkut ptica i miris borova, biće dovoljni razlozi da za svoj odmor odaberete baš hotel Agape.

Jedna od najlepših terasa na Zlatiboru je upravo terasa našeg restorana, a ukusna jela našeg šefa kuhinje će upotpuniti celokupan doživljaj. Porodični ručak, romantičnu večeru ili poslovni sastanak, vaše je samo da nam prenesete ideju, naši ugostitelji će ispuniti vaše želje i očekivanja. 

Caffe bar - kafa za početak ili piće za kraj ispunjenog dana, a možda i neki lagani obrok ili poslastica, sigurni smo da ćete već naći svoju pravu kombinaciju.

Wellness & SPA centar našeg hotela omogućiće da planinsku relaksaciju u potpunosti zaokružite. Na raspolaganju vam je slana soba, finska sauna, bazen sa đakuzijem, bio sauna, parno kupatilo, sobe za tretmane tela i masažu. Za goste hotela ovi sadržaji su besplatni. Radno vreme wellness centra je od 09-21h.

Dolazak od: 13:00 Odlazak do: 10:00 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Čekovima, Karticom, Virmanski, Primamo vaučere MT Srbije
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven Internet: Internet, WiFi Recepcija Prilagođeno osobama sa ivaliditetom: Pristup, Delimično, Ulaz u objekat Dvorište: Dvorište Bazen: Bazen, Zatvoren bazen, Bazen - otvoren za spoljne goste Lift Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Teretana Za poslovne korisnike: Oprema za poslovne korisnike, Projektor, Projektno platno, Flip čart, Sala za sastanke/prezentacije, Mala sala Prijem kućnih ljubimaca: Ljubimci, U objektu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Otvoren za spoljne korisnike Wellness: Wellness, Sauna, Đakuzi, Slana soba, Wellness - otvoren za spoljne goste Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom, Pansion, Tradicionalna kuhinja Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana Promena peškira: Promena peškira, Promena svaki dan Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Masaža
Besplatno: Internet, Parking, Bazen, Wellness
Oglas
17/07/2024

Wellnes & SPA centar Hotela Agape omogućiće da planinsku relaksaciju u potpunosti zaokružite. Na raspolaganju vam je slana soba, finska sauna, bazen sa đakuzijem, bio sauna, parno kupatilo, sobe za tretmane tela i masažu. Za goste hotela ovi sadržaji su besplatni. Potrebno je izvršiti rezervaciju.

Cene ulaza u SPA CENTAR za spoljne goste:

Odrasli 3h ( 9h - 18h) - 1.900 din
Deca 3h (2 - 12 godina) - 950 din
Večernji termin (18h - 21h) - 2.500 din
Noćno kupanje - 1900 dinara
Doplata noćno kupanje (21 - 21:30h) hotelski gosti - 500 din
Korišćenje bazena  za eksterne korisnike masaža (priložen račun masaže) 2h - 1400 din
Svaki naredni sat korišćenja usluga SPA naplaćuje se po osobi - 800 din
Grupni zakup SPA centra 2h (do 30 ososba) - 39.000 din
Teretana 2h - 600din
Teretana mesečna karta (16 termina) - 3.800 din

PROMO
Od 09-11h - 30% snižene cene
Od 11-13h - 15% snižene cene
Od 12-16h - 20% snižene cene na masaže i tretmane tela

4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 80€
noćenje sa doručkom za dve osobe
4 Max 4 osoba
Dvokrevetna soba
31-40 31-40
Internet Internet
od 76€
noćenje sa doručkom za dve osobe
3 Max 3 osoba
Trokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 72€
noćenje sa doručkom za dve osobe
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 70€
noćenje sa doručkom za dve osobe
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
10-20 10-20
Internet Internet
od 63€
noćenje sa doručkom za dve osobe
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
Pet friendly Pet friendly
od 90€
noćenje sa doručkom za dve osobe
4 Max 4 osoba
2 spavaće sobe
61-70 61-70
Internet Internet
od 105€
noćenje sa doručkom za dve osobe