Guli Guli

Dragačevska bb, 31205 Sevojno, Serbia
Sevojno  Mapa, Put do objekta
  +38131521832, +38131520262   info@guliguli.rs  Web: Guli Guli doo

GULI GULI doo je firma osnovana 1990. godine . Već 30 godina , čvrsto verujemo, da samo uporni i mudri, sa jasnom vizijom budućnosti, opstaju i unapređuju uslove poslovanja. Konstantnom borbom i timskim radom firma je od samog početka imala permanentan razvoj, baveći se reciklažom metala. Danas Guli Guli uspešno saradjuje sa preko 500 pravnih lica , kao i 7000 registrovanih privatnih lica od kojih vrši otkup sekundarnih sirovina.

GULI GULI doo kao izvozno orijentisana firma, zbog kvaliteta svojih proizvoda, pozicionirana je kao pouzdan partner livnica na zahtevnom evropskom tržištu.

GULI GULI doo se od samog osnivanja bavi reciklažom sekundarnih metala. Bakar, mesing , inox, aluminijum , cink, olovo, gvožđe kao najzastupljeniji sekundarni metali, čine glavni deo našeg asortimana, koje otkupljujemo i recikliramo na ekološki prihvatljiv način u skladu sa propisima i zakonskim normama.

Guli Guli doo , svakodnevno vrši otkup svih vrsta metala kako od pravnih , tako i od fizičkih lica. Gradeći godinama mrežu dobavljača, pronašli smo pouzdane partnere, i stekli njihovo veliko poverenje, implementirajući sistem "doteraj-naplati" , sistem koji podrazumeva brz prijem robe i brzu naplatu iste.

Otkup za pravna lica vršimo na lokaciji Dragačevska bb, Sevojno
(031-521-832).

Otkup za fizička lica vršimo na lokaciji Krčagovo 31, Užice
(031-565-950).

Otkup za dobavljače preko 1t materijala
(031-520-262).

Verujući u ideju, da samo kvalitetno prerađen materijal, može obezbediti i uspešan put ka krajnjem kupcu na zahtevnom tržištu, odlučili smo se za sistem kompletnog tretiranja i prerade , na sopstvenoj opremi, po svim standardima kvaliteta , koji podrazumevaju čistoću, određenu dimeziju i način pakovanje materijala koji se sprema za isporuku.

Gradeći svoju misiju na kvalitetu završnog proizvoda, postali smo sinonim za pouzdanog partnera u svetu livarstva , pa tako prodaju pripremljenog materijala , livnicama na domaćem i inostranom tržištu, realizujemo uspešno dugi niz godina. Sa ponosom ističemo da se naši proizvodi koriste u svim značajnijim livnicama u Srbiji, kao i u sve više livnica širom Evrope.

Uvažavajući potrebu klijenata za bržom realizacijom ugovorenih poslova, razvili smo i sopstvenu transportnu mrežu, koja nam omogućava efikasan i pouzdan transport robe.

Kontaktirajte nas