Guli Guli D.O.O. proizvodnja, reciklaža, trgovina i usluge

Guli Guli D.O.O. čvrsto stoji na uverenju da samo uspešni opstaju bez obzira na teška vremena i uslove privređivanja. Konstantnom borbom i timskim radom firma je od samog početka imala permanentan razvoj i danas svoje poslovanje procesuira kroz četiri oblasti.
Guli Guli doo  Sevojno

Hidraulika i pneumatika

Preduzeće Guli Guli D.O.O. od 2005. godine zvanični je zastupnik kompanije STEYR-WERNER Austrija, proizvodjača hidrauličkih sistema Multi Crimp.
MULTI CRIMP predstavlja savršen i skladan sistem u oblasti hidrauličkih komponenti koje su danas sastavni deo svake industrijske mašine. Glavna odlika ovog sistema je sigurnost i pouzdanost, uz minimalan rizik za zastoj proizvodnje ili usluge koju pruža Vaša kompanija.
MULTI CRIMP sistem je razvijan na osnovu dugogodišnjih iskustava u oblasti hidrauličnih elemenata, a sve sa ciljem, da krajnji korisnik dobije garanciju na 1.000.000 radnih ciklusa dataog elementa! Ulažite u kvalitet i ne dozvolitete da posledice koštaju znatno više u odnosu na problem!

Reciklaža sekundarnih sirovina

Guli Guli D.O.O. se od samog osnivanja bavi reciklažom sekundarnih sirovina.
Budući da se društvo opredeljuje da uspostavi ravnotežu izmedju obima nastajanja otpadaka i njihovog ponovnog vraćanja u sirovinski krug, firma vidi svoju perspektivu i budućnost u reciklaži otpadnog gvoždja, aluminijuma, bakra, mesinga, plastike i drugih otpadnih materijala.
Guli Guli D.O.O. konstantno prati promene i razvoj tržišta i samim tim uskladjuje i modernizuje opremu i uslove za rad.

Vojna vozila, mašine, uniforme, delovi i oprema

Guli Guli D.O.O. tokom 20 godina razvoja, praćenjem potreba tržišta počeo je prodaju vozila, mašina, delova i opreme.

Od 2000. godine uglavnom se bazira na prodaji sredstava iz vojnog programa. Pored vozila na placu se mogu naći agregati, pumpe, dizalice, viljuškari, motori i mnogi rezervni delovi za vozila i mašine, kao i vojne uniforme, desantnih čamaca, protiv tenkovskih topova, kontejnera do vojnih aviona.

Firma iza sebe ima preko 1.000 zadovoljnih kupaca iz zemlje i inostranstva, koji nam konstantno ukazuju poverenje.