Bilbord LED display media Zlatibor

Kraljev trg i Kružni tok Zlatibor
ZlatiborMapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
  +381 66 078478   gulit@open.telekom.rs  Web: LED display Zlatibor
Bilbord - LED Display Zlatibor - Kraljev trg Bilbord - LED Display Zlatibor - Kraljev trg Bilbord - LED Display Zlatibor - Kružni tok Bilbord - LED Display Zlatibor - Kružni tok Lokacije bilborda Zlatibor Promocije Bilbord

Bilbord LED display media Zlatibor

Kraljev trg i Kružni tok Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381 66 078478   gulit@open.telekom.rs  Web: LED display Zlatibor

BIlbord Zlatibor

IZNAJMITE LED BILBORD NA ZLATIBORU

LED displeji obezbeđuju prikaz videa, statičkih ili rotirajućih video klipova, koji čine vašu poruku veoma vidljivom. Sva istraživanja pokazuju da, iako su klasični, štampani bilbordi, jeftina i jednostavna opcija za oglašavanje, digitalni led displeji pokazuju neuporedivo veće interesovanje publike i bolju mogućnost da prenesete svoju poruku.

1. LED DISPLEJ NA KRALJEVOM TRGU - u centru Zlatibora
Na Kraljevom trgu je instaliran LED displej veličine 20m² (5mx4m) u HD rezoluciji (1920x1024) gde može da se emituje bilo koji video format. Pozicija na trgu je specifična jer se nalazi uz samu binu gde se tokom cele godine održavaju razni koncerti i predstave. Na Zlatiboru se godišnje ostvari preko milion noćenja. Svaki posetilac Zlatibora mora da prođe i provede izvesno vreme na trgu. Displej sa svojom pozicijom i veličinom ne može a da ne privuče pažnju. Među najvećim je u Srbiji koji služi u propagandne svrhe.

2. LED DISPLEJ NA KRUŽNOM TOKU
Led Displej na kružnom toku je veličine 4mx3m (12m²) takođe u HD rezoluciji. Jedini je displej na relaciji Beograd – Podgorica. Ova saobraćajnica je jedna od najprometnijih u Srbiji, glavna za Crnu Goru, Prijepolje, Priboj, N.Varoš, N.Pazar… gde je velika frekfencija saobraćaja. Sa svojom pozicijom ne može a da ne bude zapažen i da ne privuče pažnju prolaznika.

BOLJA VIDLJIVOST
LED bilbord ima neuporedivo bolju vidljivost u odnosu na klasične štampane bilborde

JASNIJA PORUKA
Uz pomoć video sadržaja na LED displeju možete lakše zainteresovati publiku

ZANIMLJIVIJI SADRŽAJ
Video sadržaj i kombinovanje slika i naslova osigurava da sadržaj bude vizelno zanimljiviji

Kontaktirajte nas