Balkan Helicopters - panoramsko letenje helikopterom Zlatibor.
Prevoz od/do Zlatibora. Panoramsko letenje moguće na zahtev klijenta (potrebno je da se plati prelet helikoptera iz Beograda).

Adrenalinska avantura, iznenađenje za dragu osobu, hedonizam najvišeg standarda. Let helikopterom je aktivnost koju morate da doživite. 
Zlatibor iz drugačije perspektive u odabranom društvu, sa ili bez važnog povoda donose potpuno drugačiju zabavu. Najbolja postava pilota će vas voziti tamo gde vi poželite. Atraktivne ture se organizuju na srpskom i engleskom jeziku, a na raspolaganju su panoramski letovi u trajanju od 15min, 30min i 60min.

Odletite do Mokre Gore, "skoknite" do bilo kog grada u Srbiji ili jednostavno uživajte u prirodnim lepotama zlatiborskih pašnjaka i šuma.

S vremena na vreme organizujemo kratke panoramske letove po promotivnim cenama. Za sledeće datume posetite našu internet stranicu, odeljak "vesti".

Helikopteri sa kojima se leti su "Robinson R44". Maksimalan broj putnika je tri, ukupne težine 255kg plus pilot.

Ukoliko imate posebne zahteve ili vam je potreban brz, a bezbedan prevoz do Beograda, drugih gradova u Srbiji i regionu ili gde već želite, za svaki dogovor stručan tim vam je na raspolaganju. Pored prevoza, Balkan Helicopters pruža i usluge fotografisanja i osmatranja iz vazduha, profesionalno snimanje i lasersko skeniranje, a svakako su najatraktivniji letovi za potrebe venčanja i proslava. Team building, korporativni događaji kao i nagrade za vaše zaposlene i klijente su prilika koju nećete zaboraviti ni vi ni vaši saradnici.

Iz Beograda na Zlatibor stižete za manje od 60min!

Adresa: Mesto poletanja na Zlatiboru je El Paso City - Vodice 
Adresa u Beogradu: Google map

HELIKOPTER ZLATIBOR

Vest: Panoramsko letenje helikopterom Zlatibor
Kontaktirajte nas