Vila Zlata Ulica Narcisa bb
ObudovicaZlatibor, Mapa, Put do objekta
Apartman
22
Parking
Internet
Dvorište
Opis

Vila "Zlata" je moderna planinska kuća. Nalazi se u naselju Obudovica, nedaleko od centra i ski terena.

Raspolaže sa 2 apartmana i 4 studio apartmana. U apartmanima se nalaze kompletno opremljene kuhinje. Svi apartmani imaju kablovsku televiziju, bežični internet i terase, sa kojih se pruža divan pogled na zlatiborske vrhove: Čigotu i Tornik. Uz vilu je izgrađen osvetljen parking. U zimskom periodu obezbeđen je pun konfor, jer centralno grejanje funkcioniše neprekidno.

Maksimalna ocena od četiri zvezdice označava kvalitet usluge i sadržaja. Dodatna pogodnost za sve naše goste iz poslovnog sveta, menadžmenta je žiralno plaćanje. Odobravamo vansezonski popust i plaćanje na rate. Organizujemo izlete po želji.

OPIS APARTMANA: Apartmani površine 38m2 se nalaze: b r. 1 u prizemlju i br. 4 na spratu, i sadrže: predsoblje, dnevnu sobu (TV i kompjuter), kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Namenjeni su za smeštaj do 5 osoba.

OPIS STUDIO APARTMANA 3 i 6: Studio apartmani površine 25m2 nalaze se: br. 3 u prizemlju i br. 6 na spratu. Tipa su garsonjere, imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu. Namenjeni su za smeštaj 3 do 4 osobe.

OPIS STUDIO APARTMANA 2 i 5: Studio apartman br. 2 se nalazi u prizemlju, a br. 5 na spratu. Opremljeni su francuskim ležajem, kuhinjom,TV i sopstvenim kupatilom. Namenjeni su za smeštaj do 2 osobe.

Vila Zlata booking

Dolazak od: 12:00h Odlazak do: 11:00h Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Čekovima, Virmanski, Na rate
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Natkriven Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Sto i stolice, Ležaljke, Suncobran, Letnjikovac Skijašnica Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Bicikli, Sanke Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski, Ruski
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 5 dana, Po zahtevu, Green card Promena peškira: Promena peškira, Promena na 3 dana, Po zahtevu, Green card Raspremanje: Raspremanje, Po zahtevu Ostale usluge: Ostale usluge, Buđenje, Pranje i peglanje veša, Prevoz gostiju sa autobuske stanice do objekta pri dolasku/odlasku, Organizacija prevoza (po Srbiji)
Besplatno: Internet, Parking, Sportski sadržaji, Skijašnica, Sanke, Bicikle, Prevoz gostiju sa autobuske stanice pri dolasku/odlasku, Kasni odlazak (uz dogovor), Buđenje
Oglas
27/09/2019

Vila Zlata - slobodan smeštaj, apartmani od 15 evra dnevno. Dobro došli!

5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
4 Max 4 osoba
Studio apartman
21-30 21-30
Internet Internet
2 Max 2 osoba
Studio apartman
10-20 10-20
Internet Internet