Zlatiborski "Olimp" povećao kapacitete - Do kraja godine i velnes centar sa zatvorenim bazenom

Uporedi smeštaj


Kako postojeći kapaciteti nisu bili dovoljni da prime veliki broj turista koji su hteli da odsednu u "Olimpu", vlasnik tog zlatiborskog hotela Dragan Kićanović odlučio je da proširi kapacitete novim objektom u okviru kompleksa.

Turistima jedne od najposećenijih destinacija u Srbiji, hotel "Olimp" će ponuditi i nove sadržaje - velnes centar sa zatvorenim bazenom.

- U toku je izgradnja velnes centra površine 1.000 m2. Takođe, u planu je i izgradnja zatvorenog bazena. Očekujemo da ćemo ovaj deo novog objekta otvoriti do Nove godine – najavio je u razgovoru za "eKapiju" Miodrag Ilić, direktor poznatog zlatiborskog hotela.

On kaže da je već završena izgradnja dela zgrade sa smeštajnim kapacitetima. Novih 18 komfornih soba su već primile prve posetioce. Otvorena je i nova kongresna sala sa 100 mesta, kao i novi recepcijski hol površine 400 m2.

U novi objekat uloženo je 3 mil EUR. Za projekat i izgradnju je zadužena čačanska firma "Moduling", dok se za unutrašnji izgled objekta pobrinuo arhitekata Petar Mišković iz beogradske Agencije "Arhitekt".

Projektovanje, opremu i izvođenje radova na zatvorenom bazenu obavlja beogradski "Aqua Arts-Akvamarin", firma koja je radila i otvorene bazene "Olimp". Za opremanje saune u velnes centru zadužena je firma "Bibis".

Sobe u hotelu "Olimp" su opremljene nameštajem "Simpo", a stolariju je dostavila firma "Domis".

Hotel "Olimp" je, pre dogradnje, posedovao 70 ležajeva u sobama i apartmanima. U okviru hotela se nalazi restoran sa 90 mesta, a kompleks sadrži otvoren olimpijski i dečji bazen.

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: