Zlatiborski hotelijeri na Sajmu turizma u Londonu

Uporedi smeštaj

U periodu od 05. do 09. novembra 2012. godine održan je sajam turizma u Londonu "WTM 2012" na kome su u okviru zajedničkog nastupa TOS-a, učestvovali i hotelijeri Zlatibora pod nazivom "Zlatibor hotels".

Pored ponude najvećih hotela (hotela Palisad, Čigote, Olimpa i Mone), oni su prezentovali celokupnu ponudu ostalog smeštaja i destinacije Zlatibora kroz zajedničke brošure. Nastup su pomogli Turistička organizacija "Zlatibor" i Regionalna razvojna agencija "Zlatibor", a najveće interesovanje inostrane agencije su iskazale za aktivan odmor: biciklizam i pešačenje, kao i program balkanskih tura sa obilaskom manastira i "Šarganske osmice". Prilikom nastupa, održani su sastanci sa 34 agencije/turistička predstavnika, dok je poslednja dva dana nastupa na  sajmu bilo interesovanja za Srbiju i Zlatibor od strane mlađe populacije i individualnih korisnika.

Pored TOS-a i "Zlatibor hotels", učešće su uzele i agencije Magelan, Bon Vojaž, Glob Metropoliten, Panoramik i Kontiki, koji u okviru svojih aranžmana redovno promovišu Zlatibor kao nezaobilaznu destinaciju u Srbiji.

O samom nastupu Srbije i zlatiborskih hotela, preneli su i engleski mediji nakon pres konferencije.

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: