Završene 47. MOSI Čajetina 2010.

Uporedi smeštaj


Posle četiri dana sportskog i fer-plej nadmetanja u 15 sportskih disciplina, završene su 47. MOSI u Čajetini...
Oko 2000 sportista iz 25 gradova tromedje: Crne Gore, Republike Srpske, Federacije BiH, i Srbije, pokazali su još jednom sportski duh, učvrstili prijateljske odnose medju gradovima i opravdali postojanje jedne ovako velike manifestacije.

Na stadionu "Švajcarija", uz zvuke fanfara, juče su proglašeni pobednici u ekipnom plasmanu u ženskoj i muškoj konkurenciji, kao i sveukupni pobednik Igara.

Pre dodele nagrada, prisutnima se obratio predsednik Skupštine 47. MOSI, Nikola Smiljanić, zahvalivši se učesnicima na pokazanom izuzetnom sportskom duhu uz koji su Igre protekle bez ijednog incidenta, i poželeo budućim domaćinima – opštini Sokolac, isto.

Priznanje sveukupnom pobedniku, opštini Užice, zlatni pehar je uručio predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, a priznanje za pokazano sportsko ponašanje i viteško nadmetanje dobila je ekipa Čajetine.

Na kraju svečanosti zatvaranja, uz zvuke himne, zastavu MOSI spustio je košarkaš iz Čajetine, Ivan Tmušić, i predao je sportistima narednih MOSI, sportistima opštine Sokolac.

KSC Čajetina
Mirjana Luković

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: