Smršaj zauvek - online program + POKLON - NOVO!

14 Maj 2022

1

SMRŠAJ ZAUVEK - Sveobuhvatni tromesečni onlajn program za redukciju telesne težine i trajnu promenu životnih navika
Razlozi iz kojih se ljudi goje su kompleksni, duboki i često nesvesni. ”Laka” rešenja - čajevi, žvake i tablete za mršavljenje, dijete (bilo koje), kratkoročni planovi ishrane, pa ni redovna fizička aktivnost ne mogu vam pomoći na duge staze bez razumevanja dubljih razloga iz kojih pribegavate nezdravoj hrani (često u prekomernim količinama).

Jedini put ka zdravoj liniji i zdravom životu je kroz samoprihvatanje i samoljubav (Sada sam ovakva ali volim svoje telo i svoj život i učiniću sve da još dugo budem zdrava i uživam u svim aspektima svog života).

Ako želite trajnu promenu, zdravo telo i fit liniju pored promene načina ishrane potrebno je da promenite i sebe, uverenja koja imate o sebi, hrani i fizičkoj aktivnosti i da naučite da na životne okolnosti, stres i pritiske koje donosi život reagujete na pozitivan i zdrav način.

Trajna promena životnih navika nije laka, ali uz pravu podršku je itekako moguća.

Smršaj zauvek je tromesečni online program sveobuhvatne podrške koji vodi dr sporta Jelena Jovanović sa ciljem da vam pomogne da trajno promenite svoje navike u ishrani, odnos prema fizičkim aktivnostima, kao i da izgubite višak kilograma koji vas opterećuje.

Povratite svoj kvalitet života, zdravlje, vitalnost, lepotu i vitkost

Zakažite besplatnu konsultaciju 
ili se pridružite DETOX KAMPOVIMA PERUĆAC u trajanju od 7 dana koji počinju 10. i 17. juna.

POKLON. Program SMRŠAJ ZAUVEK danas slavi 2 godine postojanja i u to ime poklanja set trening vežbi iz online programa svima koji su zainteresovani i pošalju mail na jsevkusic@yahoo.com sa šifrom #SRECNAGODISNJICA.

Privreda & usluge Promocija Mršavljenje, Detox Opština Čajetina, Zlatibor