Prvi festival ,,Kultur(na)tura" 2024. - Mjuzikl „Violinista na krovu" - OTKAZANO

24 Jun 2024  /  Izvor: Kulturni centar Zlatibor
Datum:

1

Tokom jula, avgusta i septembra Kulturni centar ,,Zlatibor" organizuje festival ,,Kultur(na)tura". Program počinje u Tripkovi, 2. jula, u 21 čas, mjuziklom ,,Violinista na krovu" u režiji Stefana Sablića. 

U okviru festivala Kultur(na) tura, u magičnoj atosferi zlatiborskog sela Tripkova, mjuzikl Violinista na krovu možete pogledati 2. jula u 21 čas. 
Godine 1971. snimljen je film, nominovan za čak pet Oskara, po brodvejskom mjuziklu Josipa Stejna, zasnovanom na priči Šolena Alhema Tevje, raznosač mleka, a pesma Kad bih bio bogat postala je poznata širom sveta. Za izvedbu koja će biti pred vama adaptirao je i režirao Stafan Sablić. Priču o sukobu nastalom zbog razlike u željama ćerki za udaju i očekivanjima oca, koji poštovanje tradicije stavlja na prvo mesto, na pozornicu u Tripkovi doneće vam Nebojša Ljubičić, u glavnoj ulozi, dok ostale uloge tumače: Dragana Đukić, Ivan Jeftović, Branislava Podrumac, Miloš Vlakulin, Staša Nikolić, Verdran Borovčanin, Lea Savin, Ognjen Malušić i Petar Đurđević.

Ulaz slobodan

Kultura & tradicija Festival Opština Čajetina, Zlatibor, Tripkova