Provedite prvomajske praznike na Zlatiboru
25 April 2012  /  Izvor: Info centar TO Zlatibor

Turistička organizacija "Zlatibor" Vas poziva da prvomajske praznike provedete na Zlatiboru i dočekate 1. maj na Vodicama ili nekom od izletišta na našoj planini.  Tokom praznika zlatiborski hotelijeri su obezbedili popuste u svojim objektima, tako da možete boraviti na Zlatiboru i po znatno nižim cenama, i do 20% u odnosu na cene u zimskoj sezoni.

Ono po čemu je  poznat,  a u čemu većina gostiju najviše uživa su šetnje Zlatiborom, a ljubitelje ovih aktivnosti očekuju uređene i označene pešačke staze do vrha Čigote, do Tornika, a uređene su i staze do vodopada u Gostilju.

Turističke agencije će organizovati izlete do obližnjih turističkih lokaliteta, dok boravite na Zlatiboru možete posetiti Stopića pećinu, Muzej pod otvorenim nebom Staro selo u Sirogojnu, vodopad u Gostilju, ski centar Tornik, Mećavnik i voziti se čuvenim "Ćirom" u Mokroj Gori.

Prvog maja, opština Čajetina, Kulturno sportski centar "Čajetina" i Turistička organizacija "Zlatibor" organizuju peti po redu Šljivovački sajam domaće rakije, popularnu Rakijadu. Sajam će se održati kod Osnovne škole u selu Šljivovici. Pored degustacije našeg nacionalnog pića, biće organizovan i bogat kulturno-umetnički program, uz izvorne pesme, trubački orkestar i druženje sa šljivovačkim domaćinima.

Tokom prvomajskih praznika posetioci Zlatibora će ponovo biti u prilici da svakodnevno uživaju na ski centru Tornik. Svi posetioci će moći da uživaju u uzbudljivoj vožnji "tubing" stazom, panoramskom razgledanju šestosednom žičarom, kao i u šetnji do planinskog vrha Tornik odakle je moguće uživati u jedinstvenom pogledu koji se pruža sa ovog mesta.
Radno vreme centra, tokom nastupajućeg vikenda i prvomajskih praznika je, svakog dana, od 10-17 časova, a obzirom na očekivano lepo vreme, boravak na Torniku će svim posetiocima biti pravo uživanje.

Cenovnik paketa i popusta u hotelima na Zlatiboru pogledajte ovde.
Cenovnik ulaznica možete pogledati ovde.
Cenovnik usluga smeštaja za proleće 2012. pogledajte ovde.

Turizam Promocija Opština Čajetina, Zlatibor