Promo vikend za domaće i strane turoperatore i novinare
9 Jun 2010


Promo vikend za domaće i strane turoperatore i novinare:

RRA Zlatibor je u okviru Programa razvoja privatnog sektora – PSD, u partnerstvu sa Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija, lokalnim turističkim organizacijama i agencijama i nacionalnom turističkom agencijom „PanaComp“ iz Novog Sada, organizovala promo vikend za domaće i strane turoperatore i novinare.

U periodu od 03. do 06. juna, novinari i turoperatori iz zemlje i inostranstva su, u pratnji lokalnih turoperatora i predstavnika turističkih organizacija, posetili jedinstvene turističke potencijale zapadne Srbije i upoznali se sa proizvodima i životom stanovnika ovog kraja.

Među stranim novinarima i turoperatorima su se našli predstavnici okolnih zemalja - Hrvatske i Slovenije, kao i predstavnici zemalja u kojima Srbija postaje sve popularnija destinacija za odmor: Holandije, Rusije, Litvanije i Francuske. Ovog vikenda, fokus je stavljen na destinacije koje su svojim prirodnim čarima, jedinstvenim u Srbiji i gostoprimstvom lokalnog stanovništva, izazvale divljenje među učesnicima, a to su: Zlakusa, Mokra Gora, Tara, Drina, Kremna, Zlatibor, Uvačko jezero, novovaroška sela, Prijepolje, Kamena Gora, Gostilje, Sirogojno, Rožanstvo i Arilje.

Namera organizatora, bila je da se unapredi saradnja lokalnih i nacionalnih turističkih agencija i organizacija, sve u cilju integralne promocije u zemlji i inostranstvu i povećanja broja gostiju u Zlatiborskom okrugu.

Pogledajte foto pricu i preuzmite Brošuru o zapadnoj Srbiji ovde.
Tijana Bogdanović
Koordinator projekta

Regionalna razvojna agencija Zlatibor
www.rrazlatibor.co.rs

Turizam Promocija Opština Užice, Kremna, Mokra Gora, Opština Čajetina, Zlatibor, Sirogojno, Gostilje