PREDHODNOG VIKENDA TAKMICARI SK ZLATIBOR SU UCESTVOVALI NA TRI TAKMICENJA
11 Mart 2003

Takmicari SK zlatibor ucestvovali su predhodnog vikenda na tri razlicita takmicenja. A selekcija je ucestvovala na otvorenom Prvenstvu Republike Srpske na Jahorini-Dvorista, B selekcija je bila na trci ''Povratimo stari sjaj" na Zabljaku, a najperspektivnija takmicarka kluba Branka Kuzeljevic je ucestvovala na Balkanskom kupu u Uludagu u Turskoj......

Na Otvorenom Prvenstvu RS na Jahorini ucestvovalo je 11 takmicara SK "Zlatibor" i na trkama koje su oba dana ukupno osvojili 12. medalja. Jeremic Nikola je oba dana osvojio prvo mesto u kategoriji Omladinaca dok je Jeremic Nenad bio dva puta treci. U kategoriji Starijih Omladinki Micic Ruzica je bila dva puta treca, a kod Mladjih Omladinki dva druga mesta zauzela je Mladenovic Milica. Kod Starijih Pionira Mitrovic Milan jebio dva puta treci, dok je kod Mladjih Pionirki Ducic Katarina prvi dan bila treca, a drugi dan druga. Na trci na Zabljaku takmicari B selekcije i Nade SK "Zlatibora" su osvojili 5 medalja. Najuspesniji je bio Corbic Nemanja koji je osvojio prvo mesto u kategotiji takmicara od 10-15 godina, dok su Zlatic Igor, Stanojcic Vladimir, Stulovic Brankica i Ducic Dejan bili drugi u svojim kategorijama.

Kuzeljevic Branka je ucestvovala na Balkanskom kupu u Uludagu u Turskoj i u Seniorskoj kategoriji iako ima tek 13 godina osvojila 10. mesto uz zaostatak za prvoplasiranom ispod 4. minuta, sto nam daje nadu da cemo imati u buducnosti takmicarku za sami Svetski vrh.

Sport & rekreacija Promocija Nordijsko skijanje