Pobednici Otvorenog prvenstva Zlatibora

Uporedi smeštaj


Skijaši i ostali posetioci ski centra Tornik oba dana vikenda, imali su priliku da uživaju u događaju „Otvoreno prvenstvo Zlatibora“.
Ski kup u organizaciji Skijaškog saveza Srbije i Ski kluba „Čigota“-Zlatibor  je prvi put održan na najvećem vrhu Zlatibora od obnove pomenutog ski centra.

Pored domaćih takmičara učestvovali su i takmičari iz sledećih ski klubova : „Midžor“-Knjaževac, „Midžor“-Pirot, „Osa“-Niš, „Pahulja“-Sjenica, „Javorak“ -Nikšić, „Bjelogrvac“ -Mojkovac, „Jahorina“-Jahorina, „Čigota“-Zlatibor, „Zlatar“- Nova Varoš, „Beograd ski klub“-Beograd, „Raška“'-Kopaonik, „Kraljevica“-Zaječar, „Jelenak“-Sjenica.

Učešće u takmičenju imala su deca osnovne škole (kategorija: mlađi i stariji cicibani  i deca I i II) koja su se međusobno nadmetala u disciplinama slalom i veleslalom.

Jana Ševkušić  i Rašo Jevremović iz Ski kluba „Čigota“-Zlatibor postigli su izuzetne rezultate.

Jana je tokom takmičenja osvojila jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju u disciplini veleslalom, dok je Rašo na generalnom plasmanu u disciplini  slalom bio četvrti po broju bodova, a sa postignutim rezultatom kotirao sa na prvom mestu Zapadne Srbije.

Pridružujemo se čestitkama.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: