Otvorena sva kupališta na Zlatiboru

Uporedi smeštaj

Kupališna sezona na Zlatiboru zvanično počinje danas. Otvoreni bazeni na Zlatiboru kod hotela Olimp danas 30. juna počinju sa radom. Cena ulaza je 400 dinara za odrasle, dok je ulaznica za decu 200 dinara. Radno vreme bazena je od 08 do 18 časova svakog dana. Sva kupališta na teritoriji opštine Čajetina otvorena su i spremno dočekuju izletnike.

Kupališta Zlatiborska jezera, Komšo i Trčinoga koja se nalaze u Semegnjevu napunila su svoje bazene i očekuju kupače već ovog vikenda. Ulaz na ova kupališta je besplatan, a gosti mogu iznajmiti ležaljku.

Kupalište Boškova voda u selu Ljubiš očekuje sve izletnike. Cena ulaznice je 100 dinara koliko iznosi i cena ležaljke.

Kupalište u Mušvetama je takođe spremno. Cena ulaznice iznosi 100 dinara, a gosti se mogu osvežiti i hladnim sokovima koje mogu kupiti unutar kupališta.

Bazen u sklopu hotela Zlatiborska noć na Beloj Zemlji, otvoren je za posetioce svakog dana od 09 do 19 časova. Cena ulaznice iznosi 500 dinara u cenu uključena ležaljka, suncobran i peškir.

Jokino vrelo, koje se nalazi nadomak sela Šljivovice,  otvoreno  je  a cena ulaznice iznosi 250 dinara (u cenu uključena ležaljka i suncobran).

Zatvoreni bazen u Čigoti, može biti još jedan od Vaših izbora za osveženje.

Povezani smestaj: