Opština Čajetina dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Uporedi smeštaj

Opština Čajetina, iza koje stoji kontinuitet poslovnih rezultata, na predlog Regionalne privredne komore Užice i novinara, koji prate društveni  život na području Zlatiborskog okruga, dobitnik ovogodišnjeg priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", za ostvarene rezultate u ovoj i proteklim godinama u kategoriji "Najbolja lokalna samouprava 2011.".
 
Priznanje se dodeljuje u okviru projekta "Put ka vrhu", koji zajednički realizuju Fakultet tehničkih nauka Novi Sad i Media Invent iz Novog Sada, zajedno sa RPK Užice i sa ostalim  privrednim komorama Srbije. Priznanje se sastoji od Povelje i Zlatnika sa likom Kapetana Miše, poznatog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka, umetnički rad Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda.
 
Uručenje priznanja obaviće se na Zlatiboru, (Hotel "Mona") 23. novembra 2011. godine (sreda) u 18.00 časova, u prisustvu privrednika, predstavnika lokalnih samouprava Zlatiborskog okruga, privrednih komora, medija i drugih gostiju. Ovom prilikom pozivamo Vas da ispratite ovaj događaj.

Marija Jeremić
Odnosi sa javnošću
Opštine Čajetina
031/832-223
 

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: