Nastup TO Zlatibor na sajmu turizma u Banja Luci

Uporedi smeštaj

Uspešan nastup Turističke organizacije Zlatibor na sajmu turizma u Banja Luci! Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije, turizma, ugostiteljstva i sporta „LORIMEST“ održava se od 04. do 07. novembra 2010. godine u Banja Luci.

Turistička organizacija Zlatibor je sa turističkim organizacijama Vojvodine, Beograda, Smedereva, Niša, Šida i Aranđelovca nastupila na zajedničkom štandu Turističke organizacije Srbije.

Cilj zajedničkog nastupa bio je u objedinjavanju turističke ponude Srbije sa posebnim osvrtom na planinski i banjski turizam, manastirske, vinske i eko ture, manifestacije i aktivni odmor.

Turistička organizacija Zlatibor je potencijalnim gostima iz Banja Luke predstavila turističku ponudu za predstojeću zimsku sezonu.

Banjalučanima su prezentovane cene zlatiborskih ugostitelja i hotelijera kao i novine u turističkoj ponudi  Zlatibora vezane za Ski centar „Tornik“.
Domaćine iz Banja Luke posebno je obradovala činjenica da je grad Banja Luka proglašen za „Grad partner“ Turističke organizacije Zlatibor za 2010. godinu što svim stanovnicima glavnog grada Republike Srpske u velikom broju smeštajnih i ugostiteljskih objekata na Zlatiboru obezbeđuje popust za određene usluge od 5 do 20%.

Marko Knežević
Info centar TOZ
031/845-103

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: