Najnovije vesti

Uporedi smeštaj

Najnovije vesti TV Cajetina mozete pogledati na Opsirnije...VESTI:
1. Na podrucju nase opstine krajem meseca maja broj nezaposlenih iznosio je 1559. Prema podacimautvrdjenim krajem juna, taj broj je smanjen i sada iznosi 1475 nezaposlenih lica.
2. U profesorskim kabinetima Instituta na Zlatiboru 25. i 26. jula ordinirace strucni saradnici sa medicinskog fakulteta iz Beograda: docent dr Miodrag Krstic, gastroenterolog i profesor dr Bozo Trbojevic, endokrinolog.
3.Veceras u 21 cas na letnjoj pozornici na Zlatiboru odrzace se koncert grupe "Hajlendersi". Organizator koncerta je KSC Cajetina. U slucaju kise koncert ce biti odlozen.
4.I ovog petka, Institut na Zlatiboru organizuje Cigota-vece, druzenje sa pesnikom Mihailom Cupovicem. Gost veceri bice i glumica beogradskog pozorista "Bosko Buha", Zorica Jovanovic, koja ce govoriti odlomke iz dela "Skadarlijski slavni gosti" po tekstovima: Branislava Nusica, Duska Radovica, Brane Crncevica, Dobrice Erica, Miroslava Antica, Mome Kapora i Lole de Vega, a u reziji Dusana Mihailovica.
5.U nedelju, 27. jula u 20 i 30, gosti i posetioci Zlatibora imace priliku da pogledaju pozorisnu predstavu " Sarajka u Beogradu", radjena po tekstu Ipn_sidore Bjelice. U slucaju kise predstava ce biti izvedena u kongresnoj sali u Cigoti.
6.Jucerasnja fudbalska utakmica izmedju "Buducnosti" iz Podgorice i domaceg "Zlatibora" zavrsena je pobedom "Buducnosti" rezultatom 2:0, dok su "Apolon" sa Kipra i "Zeta" iz Golubovaca igrali nereseno 0:0.
7.U petak, 25. jula na stadionu "Svajcarija" na Zlatiboru u prijateljskoj utakmici sastace se FK Zeta i FK Sevojno. Utakmica pocinje u 16 casova.

Vesti i događaji: