MIS TURIZMA

Uporedi smeštaj

Preksinoć, na Kraljevom trgu na Zlatiboru, Marija Okuka iz Čajetine predala je krunu mis turizma Aleksandri Mastelici iz Beograda...
Hladnu zlatiborsku noć preksinoć je zagrejala lepota. Studentkinja Aleksandra Mastelica (18) iz Beograda ponela je krunu mis turuzma Srbije na izboru održanom u organizaciji modne agencije „Fejs“ iz Arilja.

U konkurenciji 14 devojaka iz cele zemlje, Mastelica je proglašena za najlepšu i predstavljaće Srbiju na izboru za „Mis turizma sveta“ u Johanesburgu. Lenta prve pratilje pripala je Silvani Stojić (19) iz Lučana, dok je za drugu pratilju izabrana Bobana Nikolić (22) iz Zaječara.

Žiri kojim je predsedavao reditelj Zdravko Šotra proglasio je Nišlijku Jasminu Krstić (20) za najlepšu u konkurenciji „model sveta“, a Jovanu Konstatinović (17) iz Ćuprije za mis bikini. Njih dve izborile su vizu za Tajland gde će se održati svetska smotra lepote u tim kategorijama.

Voditelji Sanja Marinkovic i Milan Kalinic vodili su program sa preko 1000m za TV Pink. "Flamingosi" su u roze "elegantnim" odelima u svojim nastupima lako pokupili simpatije publike....