Konkurs za najlepšu letnju fotografiju Kopaonika i Tornika
9 Jul 2012


Pozivamo vas da i ovog leta ovekovečite nezaboravan trenutak na Torniku ili na Kopaoniku vozeći se rutama za planinski biciklizam, žičarom ili spuštajući se niz tjubing stazu. Fotografiju sa Vašim podacima, kontakt adresom i telefonom, kao i nazivom fotografije možete poslati do 31. avgusta 2012. godine na adresu info@skijalistasrbije.rs.

Najbolje očekuju nagrade – ski karte (šestodnevni ski pas za prvo, trodnevni za drugo i dvodnevni za treće mesto), a sve fotografije će se naći na sajtu Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs) i služiće promovisanju prirodnih lepota i letnjih sadržaja na našoj najposećenjijoj planini. Nagrada se odnosi na onu planinu na kojoj je fotografija napravljena.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje jednu fotografiju, digitalnog formata, maksimalne veličine do 2MB i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljenje fotoaparatom ili mobilnim telefonom.

U letnjem periodu Tornik na Zlatiboru radi svake srede, petka, subote i nedelje od 11 do 18 časova, dok je radno vreme na Kopoaniku četvrtak, petak subota i nedelje od 10 do 15 časova.

Kultura & tradicija Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik