Konferenciji o inovacijama u turizmu u organizaciji Inovacionog biznis centra Zlatibor
18 Januar 2023  /  Izvor: IBC Zlatibor
Datum: -

1

Konferencija „Inovacije u turizmu“ коју organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradanji sa Opštinom Čajetina Turističkom organizacijom Zlatibor održaće se 27. i 28. januara.
Dvodnevno okupljanje predstavnika iz oblasti turizma, lokalnih turističkih agencija, turističke privrede,  marketinga, ugostiteljstva skoncentrisaće se na inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja.Uvod u konferenciju biće prezentacija postavke sa odabranim inovatnim projektima u Evropi koja će biti upriličena u prostorijama IBC Zlatibor.

Temaska celina koje se tiče inovacija ponude baviće se upravljanjem destinacijama čime se ističe neophodnost strategijskog pristupa turističkoj ponudi sa težištem na planiranje, integrisanu ponudu i osvrtom na potencijal u razvoju, kulturni turizam, seoski, eko turizam i glamping samo su deo široke oblasti koja se tiče novih destinacija, a govoriće se i o inovacijama u oblasti gastronomije . 

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti i obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude. 

Predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pružiće mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

Pozivamo sve zainteresovane da zauzmu učešće na konferenciji  i prijava je besplatna, a broj mesta je ograničen, prijave se vrše putem linka https://forms.gle/dZvqnr4n4hJBRqbZA

Prijava treba da glasi:
    1. Ime i prezime
    2. Organizacija odakle dolazite
    3. Kontakt telefon

Agenda je u prilogu.

Privreda & usluge Predavanje Posao, Poslovnik Opština Čajetina, Zlatibor