GPS vodič - Najlepše kuće Zlatibora

Uporedi smeštaj


Istoričar umetnosti Nikola Krstović i Radionica Krug u saradnji sa INFO TEAM-om, generalnim zastupnikoma GARMINA realizovali su besplatni GPS putni vodič kao nastavak projekta Najlepše kuće Zlatibora...

"Činjenica da smo veoma "laki" na zaboravljanju sopstvene istorije i tradicije ne oslobađa nas odgovornosti koje imamo pred njima. Naprotiv, ona zahteva da, na trenutak, zastanemo i zapitamo se koliko smo zaista svoji i samosvojni ukoliko ne negujemo ono što nas je učinilo takvima kakvi smo, jer mi smo "proizvod" kombinacije svih iskustava i mudrosti naših predaka i znanja koja usvajamo po sopstvenim izborima..." - Nikola Krstović, istoričar umetnosti.

ZNAMENITE KUĆE ZLATIBORA

 

GPS vodiči (Tour Guide) su dodatni setovi interesantnih tačaka sa proširenim opisom i slikom, namenjeni korišćenju u Garmin GPS uređajima.

GPS vodič "Znamenite kuće Zlatibora" predstavlja najlepše kuće Zlatibora prema izboru portala Zlatibor.rs: http://www.zlatibor.rs/kucezlatibora/ Svaka kuća je, pored tačne lokacije, opisana i slikom i kratkim tekstom na srpskom i engleskom jeziku. Svih 18 prikazanih kuća možete pregledati na uređaju, pod opcijom "Kuda idemo - Dodaci", pogledati lokaciju na karti, ili prepustiti vašem nüviju da vas dovede do cilja.

Putni vodič Znamenite kuće Zlatibora možete besplatno preuzeti na srpskom ili engleskom jeziku sa GARMIN-ovog sajta i lako učitati u internu memoriju uređaja:

GPS vodič Znamenite kuće Zlatibora (SRB)
Tour Guide Notable houses in Zlatibor (ENG)

Izabrani GPI fajl iskopirajte u  poddirektorijum POI na vašem uređaju.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: