Edukacija zaposlenih u turizmu - Upravljanje hotelskim poslovanjem

Uporedi smeštaj

16. aprila 2007. god. u 12h u hotelu '' Čigota '' pocinje cetvorodnevna Edukacija zaposlenih u turizmu - Upravljanje hotelskim poslovanjem, projekat Ministarstvo trgovine, turizma i usluga, Vlade Republike Srbije, u realizaciji Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment - Univerzitet Singidunum - Beograd. Na ovom besplatnom programu, učestovaće 70 poznatih privrednika iz svih krajeva Srbije.
Predavači su poznati naučni radnici i stručnjaci iz Srbije i inostranstva...

U svečanom delu otvaranja sudelovaće najviši predstavnici Opštine Čajetina kao i čelni ljudi Univerziteta Singidunum i Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.
Neposredno posle svečanog otvaranja predavanje će održati prof.dr Slobodan Unković na temu '' Savremena kretanja na međunarodnom turističkom tržištu i njihov uticaj na očekivana turistička kretanja u Srbiji ''.
Pored učesnika iz svih krajeva Srbije iz oblasti hotelskog poslovanja , koji su već predhodno prijavljeni,postoji mogućnost i za naknadno uključivanje privrednika sa područija Zlatibora , koji su zainteresovani za ovu oblast. Program edukacije traje I ciklus od ( 16-19 aprila ) i II ciklus ( 28-31 maja ) .
 
Informacije o ovome možete dobiti od strane koordinatora seminara Mijalković Milice na telefone 031 848 002 ili 063 857 0427.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: