Drugi dan festivala "Deca među narcisima"
19 Maj 2011

18. maja, drugog dana 19. festivala "Deca među narcisima", bila je privilegija biti u čajetinskom Domu kulture! Sala ove ustanove bila je prepuna dece iz vrtića i predškolskih ustanova, njihovog vedrog smeha, prelepih crteža koji su stigli na raspisani Konkurs za "Narcise"...

Deca su i ove godine pokazala svoj raskošni talenat i maštovitost, stavljajući žiri na muke: kako da proglasi najbolje radove?

A nagrađeni su radovi dece iz vrtića: Aca Nikolića, Marka Pavlovića, Bojana Kovačevića, Vanje Dunjić iz Požege; Džane Avdić iz Sjenice; Maše Vasilić i Andjele iz Priboja; Mine Nedeljković i Marka Stopića iz Arilja; Marije Rađen iz Bajine Bašte; Nine Mijailović iz Kosjerića; Dalije Hasović iz Nove Varoši; Ivane Hodak, Nine Lazić, Dunje Nikolić, Milice Milojević iz Užica kao i grupni rad Marte, Nede, Ksenije i Duce iz vrtića „Leptirić“ , i grupni rad vrtića „Bambi“ iz istog grada; Đordja Brkovića i Tamare Trifunović iz Mačkata; Milice Jeremić, Milice Ilić i Veljka Mudrinića iz Zlatibora; Miloša Ninčića, Nemanje Glišovića, Valentine Jeremić, Ive Božović, Sanje Terzić, Natalije Lončar i Ivane Tucović iz Čajetine.

Od srca im čestitamo!

KSC Čajetina

Kultura & tradicija Festival Provod i zabava Opština Čajetina, Čajetina