Dovezi me do Zlatibora!

Uporedi smeštaj

"Upiši odakle, u kom pravcu i kada putuješ ili probaj da pronađes u listi ispod da li neko već nudi prevoz koji tebi odgovara. Ukoliko trenutno ne postoje ogovarajuće ponude, možeš sam(a) ostaviti zahtev za željenom vožnjom ili probati sa pretragom mesta koja se nalaze u istom ili odgovarajućem pravcu...

Dovezi.me je sajt koji pronalazi i povezuje osobe koje putuju u isto/slično vreme i mesto.
Ukoliko si vozač i imaš slobodnih mesta u kolima, a ne voliš da putuješ sam ili želiš da smanjiš troškove putovanja ostavi detalje vožnje u bazi podataka. Isto tako, ukoliko ne želiš da plaćaš skupu autobusku kartu, ili da se klackaš "brzim" prugama pogledaj da li neko ide u smeru kojim i ti želiš da ideš. Ukoliko niko ne ide, ili ne ide u vremenu koje tebi odgovara ostavi podatke za željenu vožnju."

Princip je jednostavan: ukucate mesto polaska i odredište i čekate da vam se javi neko ko ide u istom pravcu. Za kratko vreme koliko sajt www.dovezi.me postoji prikupio je preko 650 članova na "Facebook" grupi http://www.facebook.com/group.php?gid=170181623819 i 3000 članova na fan page strani http://www.facebook.com/pages/Novi-Sad-Serbia/Dovezi-me/229897678848?ref=ts.

Ukoliko želite da pokažete na delu zalaganje za čistiju sredinu, ili ne volite da putujete sami, ili želite da ostavite više novčanih sredstava za neku drugu namenu, sajt www.dovezi.me je svakako Vaš početak putovanja.

Pogledajte slične sajtove na engleskom i francuskom govornom području:

http://www.ride4cents.org/

http://www.roadsharing.com/

http://www.karzoo.eu/en

http://www.covoiturage.fr/

http://www.123envoiture.com/

http://www.covoiturage.com/  

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: