Biciklistički klub Ciklon - biciklistička vožnja Užice - Tornik

Uporedi smeštaj

U nedelju, 19. oktobra, članovi biciklističkog kluba “Ciklon” iz Užica su se okupili na Zlatiboru gde nam je domaćin bila Turistička organizacija Zlatibor.

Pogledajte foto pricu...

bike

bike
bike  bike

bike 

bike

Ova vožnja je ustvari bila i zvanično zatvaranje sezone ’08. tako da ćemo sumirati sve vožnje ove prve godine postojanja i rada udruženja i započeti nove planove. Cilj nam je da naredna godina bude aktivnija, da zajedno radimo na biciklističkoj promociji prirodnih vrednosti Zlatiborskog kraja.

Okupili smo se kod česme u Malom parku i u 9 sati krenuli laganim tempom do  Zlatibora. Sa ostatkom smo preko najlepših predela poznate visoravni, Šainovaca i prešli preko Vodica. Posetili smo i teren za ski centar Tornik i veoma smo zadovoljni što ćemo ove zime i skijati na našoj planini.

Po povtarku sa Tornika, preko Šainovaca i Vodica, stižemo na Zlatibor oko 15h gde sa domaćinima odlazimo na ručak.

Nakon odmora i kratke priče, spustili smo se u Užice...Ovog puta smo prešli oko 85 km, jer je I staza toliko dugačka. Naredne vožnje u `08. godini biće uslovljene pre svega vremenskim prilikama pa ih nećemo unapred planirati. Ukoliko bude prilika, lako ćemo se organizovati.

Veliki pozdrav,
Biciklisti udruženje “CIKLON” Užice
www.ciklon.uzice.net
za biciklističko udruženje “CIKLON” - Slavica Bogdanović
 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: