Audicija za dečji festival "Čarolija 2012"

Uporedi smeštaj

Datum: 

Ponedeljak, 8 Oktobar, 2012

Tradicionalna dečija manifestacija, već sedmu godinu za redom priređuje spektakl. Veliko superfinale festivala nove dečje muzike Srbije "Čarolija 2012." ove godine biće upriličeno u Beogradskoj Areni.
Ove godine, po prvi put Audicija za ovu dečju manifestaciju biće održana i u Čajetini, 8. oktobra  u 16h u Domu Kulture.

Stručni žiri, na čelu sa umetničkim direktorom festivala Leontinom Vukomanović neće imati nimalo lak zadatak obzirom da organizacioni tim ovog festivala u planu ima mnogobrojna iznenađenja.

Prijave za učestvovanje na audicijama su počele, potpuno su besplatne, a pravo učešća imaju sva deca uzrasta od 3 do 13 godina.

Propozicije su: Mališani izvode isključivo dečje pesme festivala "Čarolija" koje su šaljive i afirmativnog karaktera, na matricu koja se pušta sa miksete. Nakon završene selekcije odabrana deca ulaze u drugi krug daljeg takmičenja.

Nakon završene selekcije širom gradova Srbije sledi polufinale, a najtalentovaniji ulaze u izbor za veliko superfinale koje se ove godine održava u Beogradskoj Areni 30. decembra 2012. godine, gde će biti upriličena celodnevna zabava za sve mališane, muzički program, predstava za decu, manekenska pista itd.

Deca se mogu prijaviti lično na broj telefona +381 11/2620-345
Takođe prijave se mogu vršiti i putem  sajta www.carolijafest.rs
Ili na mail adresu carolijafest@gmail.com
 
Da bi dete učestvovalo na audiciji neophodno je da pripremi jednu od 20 konkursnih kompozicija koje se mogu preuzeti sa sajta www.cariolijafest.rs (Babaroga, Gu gu, Kap po kap, Kijac maratonac, Ko čokolada, Koraci, Boje, Okolo naokolo, Pahulje, Mače, Papirić, Petar Pan, Zato volim leto, Četkica za zube, Fizika i matiš, Jedinac, Kad snovi krila dobiju, Meda, Moj tata, Simpatija)