Turistička agencija Navigator Miladina Pećinara bb, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +38131845570, +381658601168   navigatorzlatibor@gmail.com  Web: www.navigatorzlatibor.rs, FB, Instagram

Turistička agencija Navigator Zlatibor se nalazi u centru Zlatibora u ulici Miladina Pećinara, preko puta ulaza u Avantura Park.

Agencija posluje od avgusta 2017. Mnogi će reći da je to mlada i prespektivna agencija, novi brend koji će turisti sve više i više prepoznavati, ali iza toga krije se dugogodišnje iskustvo ljudi koji osnivaju ovaj brend.

Naša priča počela je davno, pre nekih 15 godina, kada smo prvi na Zlatiboru počeli da radimo izlete u saradnji sa agencijom Zlateks. Mnogo stvari vezanih za turizam i dobru turističku uslugu naučili smo od gospodina Stevana Aleksandrića, vlasnika turističke agencije Zlateks. Godine 2017. on je rešio da agenciju Zlateks zatvori, posao prepusti mladim snagama Draganu i Milanku Dumanjiću, koji osnivaju Turističku Agenciju Navigator Zlatibor.

Mnogi će pitati zašto Navigator?

Jednostavno, potrudićemo se da vas navedemo na pravi put, pokazaćemo vam najlepša mesta u okolini Zlatibora, biti vaš sigurni vodič i odličan domaćin na Zlatiboru. Naš cilj je da sprovedemo celokupnu turističku uslugu počevši od transfera gostiju (putnika) sa bilo koje destinacije u Srbiji do Zlatibora, potrudimo se da se udobno smestite u neki od naših apartmana ili hotelski smeštaj, a zatim vas odvedemo na neki od naših izleta i pokažemo vam sve lepote našeg Zlatibora.
 

Vest: Turistička agencija Navigator Zlatibor - NOVO!, Izlet u Mokru Goru i Drvengrad u organizaciji TA Navigator Preuzmi: Program izleta - Potpećka pećina, Uvac, Višegrad , Program izleta - Sirogojno, Mokra Gora, Tara