Smršaj zauvek - online program

Zlatibor
Zlatibor 
  +381600841870   [email protected]  Web: INSTA, FB grupa

SMRŠAJ ZAUVEK
Sveobuhvatni tromesečni onlajn program za redukciju telesne težine i trajnu promenu životnih navika

Da li vam je dosadilo da izbegavate ogledalo? Da svakog ponedeljka iznova počinjete dijetu, samo da biste je prekršili koliko već u utorak? 

Da li osećate grižu savesti svaki put kad pojedete svoju omiljenu hranu, ali umesto da pojedete zalogaj ili dva vi ne možete da prestanete, i tako ukrug, godinama, možda i decenijama?

Da li ste stalno umorni, nezadovoljni i konstantno zabrinuti zbog svog zdravlja?

Da li  vam se čini da ste sve pokušali, ali jednostavno… ne ide. Ali stid i osećaj krivice vise vam nad glavom i dan i noć.

A opet, fitnes i lifestyle industrija, reklame, preparati za mršavljenje i vaša drugarica iz srednje škole (koja još uvek može da uđe u svoju haljinu sa mature iako ima troje dece) čine da osećate kao da je voditi zdrav život i biti fit lako. Svima osim vama.

Pa šta je onda delić koji nedostaje? I da li vam je suđeno da zauvek ostanete u telu kojim niste zadovoljni ali ne uspevate da se promenite?!
Kada, ako ne sada? Ko, ako ne ti?

Smršaj Zauvek JelenaZdravo, Ja sam Jelena.
Nakon što sam magistrirala na temu: “Gojaznost odraslih” i doktorirala “gojaznost kod dece” i nakon 30 godina iskustva i rada u okviru programa za mršavljenje Čigota na Zlatiboru, brojnih detox kampova i stotina kilograma koje su moji klijenti uspešno skinuli - odgovorno tvrdim: Promeniti navike, smršati i živeti zdravo nije lako. 

I ne verujte nikom ko tvrdi suprotno! 

Zašto?

Razlozi iz kojih se ljudi goje su kompleksni, duboki i često nesvesni. ”Laka” rešenja - čajevi, žvake i tablete za mršavljenje, dijete (bilo koje), kratkoročni planovi ishrane, pa ni redovna fizička aktivnost ne mogu vam pomoći na duge staze bez razumevanja dubljih razloga iz kojih pribegavate nezdravoj hrani (često u prekomernim količinama).

Jedini put ka zdravoj liniji i zdravom životu je kroz samoprihvatanje i samoljubav (Sada sam ovakva ali volim svoje telo i svoj život i učiniću sve da još dugo budem zdrava i uživam u svim aspektima svog života).

Ako želite trajnu promenu, zdravo telo i fit liniju pored promene načina ishrane potrebno je da promenite i sebe, uverenja koja imate o sebi, hrani i fizičkoj aktivnosti i da naučite da na životne okolnosti, stres i pritiske koje donosi život reagujete na pozitivan i zdrav način.

Trajna promena životnih navika nije laka, ali uz pravu podršku je itekako moguća.

Smršaj zauvek je tromesečni online program sveobuhvatne podrške sa ciljem da vam pomogne da trajno promenite svoje navike u ishrani, odnos prema fizičkim aktivnostima, kao i da izgubite višak kilograma koji vas opterećuje.

Povratite svoj kvalitet života, zdravlje, vitalnost, lepotu i vitkost

Od 11.05. sam se nasla u programu "Smršaj zauvek" u trajanju od tri meseca a pod dirigentskom palicom sjajnog trenera, znalca svog posla, doktora nauka Jelene Ševkušić. Svakodnevne vežbe, setnje, nacin ishrane su rezultirale sa 10 kg manje.       
Ali, to nije sve, cilj programa nije samo skinuti kilograme nego izgraditi sebe do nove JA. Ovaj tekst ne pišem zbog sebe, ja uskoro uspešno prolazim kroz cilj, nego zbog svih vas kojima je neophodna promena na bolje. Jeco, hvala ti sto si osmislila program i podelila svoje znanje sa nama, sto si imala dovoljno strpljenja danas ohrabris kada padamo i da nas pohvalis kada smo uspešni. Hvala na svemu!

Hvala

Zakažite besplatnu konsultaciju

Šta vas očekuje u programu Smršaj zauvek:
cek Gotovi treninzi prilagođeni vašim fizičkim sposobnostima - lagani ali delotvorni
cek Programirane šetnje
cek Detox plan ishrane
cek Radionice za promenu navika (jednom nedeljno)
cek Podrška grupe (Zatvorena Fb grupa samo za polaznike programa)
cek Moje mentorstvo i podrška (odgovaram na poruke, pitanja, nedoumice, tu sam kad vam je teško)
cek Praćenje rezultata napretka u kg, obimima i fizičkim sposobnostima

Šta ćete izgubiti u toku i nakon programa Smršaj zauvek:

iks Povišeni pritisak
iks Šećer
iks Bol u nogama i leđima
iks Zamaranje pri hodu uz stepenice
iks Višak kilograma
iks Salo oko stomaka
iks Nesanicu
iks Manjak energije

Sada je pravo vreme da krenete u akciju za svoje zdravlje!

Zakažite besplatnu konsultaciju

Drastično manje jedem količinski od trenutka kada smo završili detoks-koji mi je bio najteži deo programa. Rekla bih da i to puno doprinosi skidanju kg. Uglavnom jedem sirovo, mada kad se nađem na nekom ručku ili negde pojedem i kuvano, ali brašno, šećer nisam ni probala. Uvek je puna kuća orašastih plodova i voća. Najviše to jedem. Tvoja zasluga je ogromna u mom uspehu. Podstakla si me na dijetu koju apsolutno nisam planirala, pokazala si mi da se vežbava koje su relativno jednostavne jako puno znače jer su mišići vidni. A najveće otkriće mi je sirova hrana koja je puno ukusnija od kuvane. Svakako su značila psihološke podrške koje nam pružaš, recepti i kombinacije namirnica. Metabolizam je počeo da mi funkcioniše kao sat. Našla sam svoj ritam i jako sam srećna. Preduslov svega je bio da sam sebe stavila na prvo mesto, čega se ne odričem do daljnjeg. Otkrila si mi jedan potpuno novi "sustav" kako bi to rekao moj brat i beskrajno sam ti zahtvalna. Krvna slika od 20.07. mi je savršena.


Draga Jelena, veliko ti hvala sto si osmislila program koji je odličan za sve nas kojima je podrška bila potrebna. Tako nam lepo prenos svoja znanja i iskustva, a jos lepše nas slušaš, osluškuješ i čuješ. Drago mi je sto je naše druženje tek počelo.

Program Smršaj zauvek je pravi izbor za vas AKO…

Detelina…Želite trajan gubitak kilograma i promenu životnih navika

Detelina…Ste spremni da sebe stavite na prvo mesto i posvetite vreme i pažnju svom zdravlju

Detelina…Želite isprobate zdrav način ishrane i istražujete koja vam zdrava hrana prija, volite je i rado je jedete.

Detelina…Želite da istražujete zdrave načine da se nosite sa stresom i životnim problemima sve dok ne pronađete zamenu za dosadašnje, nezdrave, koju možete da prihvatite.

Detelina…Želite da delite svoje putovanje, iskustva i podršku sa drugim polaznicima programa Smršaj zauvek

Detelina… Želite da naučite da lako i brzo spremate zdrave, hranjive i ukusne obroke

Program Smršaj zauvek nije pravi izbor za vas AKO…

iks…Želite kratkotrajan gubitak kilograma (da biste ušli u novu haljinu, venčanicu, isl.)
iks…Tražite dijetu, a ne način ishrane
iks…Ne želite ili nemate vremena da uvedete fizičku aktivnost u svoju svakodnevnicu
iks…Nemate nameru da se pridržavate saveta i uputstava koji provereno dovode do najboljih rezultata.

Zakažite besplatnu konsultaciju SADA


Prijavite se na DETOX KAMP PERUĆAC u trajanju od 7 dana na +381600841870 ili [email protected]
Termini kampa: 10.06.2022. i 17.06.2022.