Prodaja kuće sa 4 apartmana u centru Zlatibora Viogorska bb, Zlatibor
ObudovicaMapa, Put do objekta
  +381694510073   snezanafilipovic@hotmail.rs  Kontakt: Snežana
Progaja apartmana na Zlatiboru Prodaja kuće Prodaja apartmana Prodaja kuće Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće sa 4 apartmana Prodaja kuće Prodaja kuće apartmanima Apartmani prodaja Prodajaapartmana Prodaja vile sa 4 apartmana Prodaja Kategorija: Apartmani, Kuće Prodaje: Vlasnik Uknjiženo: Uknjiženo Kljucne reci: Nekretnine, Prodaja
Prodaja kuće sa 4 apartmana u centru Zlatibora Viogorska bb, Zlatibor
Obudovica Mapa, Put do objekta
  +381694510073   snezanafilipovic@hotmail.rs  Kontakt: Snežana

Na prodaju kuća u ulici Vijogorska u najlepšem delu Zlatibora preko puta stare Ideje, skijališta i gondole.

Kuća je strukture pr+1+2+potk ukupne površine 160m2 koncipirana kao kuća sa više stambenih jedinica (apartmana). U sklopu kuće postoji prednje i zadnje dvorište gde je zadnje dvorište uređeno za boravak i odmor na otvorenom ( trem sa roštiljem i vodom, garnitura za sedenje).

Kuća je kvalitetne gradnje rađena sendvič zidovima sa fasadnom ciglom, stepenište je od prirodnog mermera sto omogućuje dopunsku i kvalitetnu izolaciju samog objekta. Grejanje je centralno na struju sa relativno niskim troškovima.

Svaki stan je koncipiran kao jednosoban stan. Prizemlje poseduje dnevnu sobu sa kuhinjim i trpezarijom predsoblje i kupatilom, sobu i tehnički deo. Ono ima direktan izlaz u  dvorište. Ostali spratovi imaju poseban ulaz. Prvi sprat poseduje predsoblje kupatilo i kuhinju sa trpezarijom i dnevnom sobom koji ima veliki balkon sa koga postoje spoljne stepenice za dvorište. Drugi sprat je jednosobne strukture sa balkonom. Treći sprat je potkrovlje isto jednosobne strukture bez tarase. Vlasnistvo 1/1. Mogućnost kupovine preko kredita. Za ozbiljne kupce postoji mogućnost dogovora.

Cena: 249999evra Na prodaju kuća sa apartmanima u centru