Prodaja kuće na Vodicama - dva apartmana, Zlatibor

Vodice bb, Zlatibor
ZlatiborMapa, Put do objekta
  +381621858262  Kontakt: Petar
Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Prodaja kuće sa dva apartmana Vodice Kategorija: Stan/Apartman, Kuće Prodaje: Vlasnik Uknjiženo: Uknjiženo Kljucne reci: Kuća, Prodaja, Apartmani

Prodaja kuće na Vodicama - dva apartmana, Zlatibor

Vodice bb, Zlatibor
Zlatibor Mapa, Put do objekta
  +381621858262  Kontakt: Petar

Prodaja kuće sa placem pored koje protiče potok u najlepšem delu Zlatibora, u blizini izletišta na Vodicama i reke Rzav.
KUĆA - APARTMANI
Kuća se sastoji iz dva apartmana sa zasebnim ulazima, podruma, vešerajem, radionice i pomoćne prostorije (bez terasa kuća ima 117m2). Kuća ima svoju izvorsku vodu.

Jedan apartman je kvadrature 45, a drugi 40m2. Oba apartmana se prodaju potpuno opremljena, poseduju dnevne i spavaće sobe, kuhinje, terase, kupatila. Veći apartman ima veliku terasu.

PLAC
Plac iznosi 11,42 ara, od čega je 5 ari uređeno za prijatan boravak i uživanje u dvorištu sa dodatnim sadržajima (roštilj, klackalice, mobilijar...), a ostali deo je borova šuma.

Udaljenost od asfaltnog puta je 40-50m. Prve komšije su udaljene 200m od imanja.

Ukoliko ste ljubitelj prirode i zlatiborskog mira i lepota, ovo je pravi izbor za prijatan, opušten boravak u zdravoj sredini.

Pozovite za dogovor!

Cena: 135000evra Kuća sa dve stambene jedinice