Mipet apartmani Andrije Jevremovica 235, Zlatibor

RujnoZlatibor, Mapa, Put do objekta
Apartman
26
Parking
Internet
Dvorište
Delimično
Vaučer
Opis

MIPET APARTMANI ZLATIBOR. Osmišljeni da vam pruže vrhunsku udobnost, odmor i zabavu, Mipet apartmani osvojiće vas na prvi pogled. Smešteni u samom srcu Zlatibora, na samo 850 m od centra. Smeštajni kapacitet raspoređen je na 2 sprata i sastoji se od 6 novih, elegantno i moderno uređenih apartmana kako, bi vam omogućili komforan i nezaboravan odmor.

Najlepši deo svakako je dvorište površine 1.200 m2, uređeno tako da vas ostavlja bez daha. Za decu smo osmislili poseban kutak za igru, a za odrasle mogućnost korišćenja roštilja. Srdačni domaćini su tu da vam pruže sve neophodne informacije o sadržajima koje ova prelepa planina ima da vam ponudi.

Obezbeđen je i parking sa video nadzorom.

Dolazak od: 14 Odlazak do: 10 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Virmanski, Primamo vaučere MT Srbije
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven, Video nadzor Internet: Internet, WiFi Prilagođeno osobama sa ivaliditetom: Pristup, Delimično, Dvorište, Ulaz u objekat Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Letnjikovac, Sto i stolice, Ležaljke, Suncobran, Rostilj, Sadržaj za decu, Ljuljaške, Tobogan Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Sanke Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski, Nemački
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 5 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena na 5 dana, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Po zahtevu
Besplatno: Internet, Parking, Kasni odlazak (uz dogovor), Sportski sadržaji, Sanke
Oglas
01/05/2022

Mipet apartmani savremeno kompletno opremljeni sa velikim dvorištem i bogatim dodatnim sadržajima idealno su mesto za Vaš planinski odmor. 

2 Max 2 osoba
Studio apartman
21-30 21-30
Internet Internet
od 23€
najam apartmana
6 Max 6 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60
Internet Internet
od 45€
najam apartmana
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 30€
najam apartmana