Igraonica i rođendaonica Bubamara Zlatibor

Ćaldov put 36, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381313843405, +381655278919   igraonica.bubamara.zlatibor@gmail.com  Web: Igraonica Bubamara Zlatibor

Dečja igraonica Bubamara Zlatibor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Sloboda, preko puta apartmanskog naselja “Green Hill”.Igraonica je prostrana (80m2), veoma lepo uređena, klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista. Vaši mališani mogu uživati u 3D lavirintu sa velikim toboganom i mnoštvom prepreka koje razvijaju motoriku, okretnost, spretnost. Na raspolaganju je i trambolina, stoni fudbal i razni rekviziti koji će vašem detetu obezbediti nezaboravnu avanturu i najbolji provod. Za manju decu obezbeđen je i manji tobogan sa ljuljaškom, bazen sa lopticama, igračke, kreativni kutak.

Prostor je podeljen na deo za decu i deo za odrasle, pregledan je, i roditelji svoje mališane mogu sve vreme da nadgledaju ili da se aktivno uključe sa njima u igru. Pored toga mogu se i opustiti uz besplatni wi-fi internet ili prateći neki važan sportski događaj na TV-u, dok se vaše dete bezbrižno igra. Postoji mogućnost i grupnog zakupa igraonice na određeno vreme.

Igraonica  Bubamara organizuje i rođendanske proslave. Zakup igraonice je zatvorenog tipa. Trajanje proslave je 2,5 do 3,5h. Cena rođendanskog zakupa je ista za bilo koji termin u nedelji i podrazumeva: najam igraonice, osoblje, pozivnice, kompletan pribor za jelo (tanjirići, čaše, kašike, viljuške, salvete..), balone, dekoraciju, poklon za slavljenika. Za vreme rođendanske proslave celokupan sadržaj igraonice je na raspolaganju deci, a sve ukupnom doživljaju doprineće i pažiljivo odabrana muzika sa kvalitetnog ozvučenja, karaoke,  a sve to uz nezaobilazne svetlosne efekte. Po želji mogu se angažovati, animatori, mađioničar...

Za sve informacije u vezi rezervacija javite se lično u igraonicu ili nas kontaktirajte putem telefona.

Vest: Igraonica i rođendaonica Bubamara Zlatibor - NOVO!
Kontaktirajte nas