Hotel & spa Idila Jovanke Jeftanović 8, Zlatibor
ĐurkovacZlatibor, Mapa, Put do objekta
Hotel
46
Parking
Internet
Bazen
Ishrana
Wellness
Dvorište
Opis

HOTEL & SPA IDILA je savremen turistički objekat visoke kategorije. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 8 apartmana i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Komparativna prednost ovog hotela je kvalitetan i raznovrstan sadržaj u okviru njegovih 1800 m2 bruto površine. Akcenat je na spa zoni sa saunama, bazenom i teretanom, restoranu otvorenog tipa, recepciji i prostoru za razonodu, kаo i multifunkcionalnoj sali pogodnoj za organizovanje kongresnih aktivnosti.

Osoblje recepcije hotela & spa IDILA za vas su na raspolaganju 24h. Uz superiorni kvalitet smeštaja u luksuznih 8 apartmana i 10 soba, noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Hotel radi i na bazi polupansiona i punog pansiona.

APARTMANI Apartmanski smeštajni kapacitet hotela & spa IDILA su 8 luksuznih apartmana. Većinu apartmana čine dvosobni apartmani, dok su tri apartmana suit kategorije. Udobnost smeštaja proistekao je iz kvaliteta enerijerske i tehnološke opreme, kao i prostornog kapaciteta samiih jedinica, svake sa terasom (ukupno 45 m2). Dnevna soba modernog dizajna opremljena je garniturom za sedenje, koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za dve osobe. Radni sto sa integrisanim minibarom, sobni sef u garderobnom plakaru, bagažnik, lcd, telefon... su u sklopu apartmanske opreme.

SOBE Smeštajni kapacitet soba hotela & spa IDILA su 10 luksuznih hotelskih soba. Sve jedinice su prostrane, dobro prirodno osvetljene i imaju terasu. Moderan Enterijer u nenametljivim prirodnim tonovima opremljen najkvalitetnijim nameštajem savremenog dizajna, od punog drveta i prirodnih tkanina. Radni sto sa foteljicom, integrisanim minibarom i tabureom, sobni sef u garderobnom plakaru, bagažnik, lcd, telefon... su u sklopu osnovne sobne opreme.

SPA Spa IDILA je moderno opremljena zona rekreacije i relaksacije sa bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom i teretanom. Prijemna recepcija Spa Idile razlikuje više kategorija korisnika, gde VIP status uživaju gosti hotela čiji je komoditet prioritet za osoblje i menadžment hotela. Ostali članovi dobijaju mogućnost odabira raznovrsnih paketa usluga koje se formiraju prema njihovim individualnim zahtevima kao i sugestijama stručnjaka Spa osoblja. Sadržaji spa zone hotela koncipirani su da zadovolje potrebe pre svega profesionalnog sportiste a samim tim i rekreativca. Ovaj visokokvalitetni nivo zasnovan je na kompleksnoj opremi u teretani, suvoj sauni, parnom kupatilu i bazenu.

 

Dolazak od: 13:00h Odlazak do: 11:00h Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Karticom, Virmanski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven, Video nadzor Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Sto i stolice Bazen: Bazen, Zatvoren bazen, Bazen - samo za goste objekta Lift Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Fitnes sprave Sef: Sef, U sobi / apartmanu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Otvoren za spoljne korisnike Wellness: Wellness, Sauna, Masažne kade, đakuzi, Wellness - samo za goste objekta Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom, Polupansion, Pansion, Švedski sto, Posni meni, Vegeterijanski meni, Dečji meni, Dijetalna hrana, Internacionalna kuhinja, Tradicionalna kuhinja, Moguć dogovor o specijalnim zahtevima Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana Promena peškira: Promena peškira, Promena svaki dan Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Buđenje, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Bazen, Wellness, Prevoz gostiju sa autobuske stanice pri dolasku/odlasku, Kasni odlazak (uz dogovor), Oprema za poslovne korisnike, Sala za sastanke/prezentacije, Sportski sadržaji, Fitnes sprave, Buđenje
Oglas
14/07/2021

Potreban kuvar – stalni radni odnos
Za više iformacija pozvati na kontakt telefon: 031/846-372 i 062/80-70-877 u vremenu od 08-15h 
Kontakt osoba: Jasna Radišić 
_______________

Potreban nam je recepcioner/ recepcionerka za rad u Hotelu SPA IDILA
Predviđen je probni rad od jednog meseca.
Rad je u smenama i predviđena je ishrana.
Za više iformacija pozvati na kontakt telefon: 031/846-372 i 062/80-70-877 u vremenu od 08-15h 
Kontakt osoba: Jasna Radišić 
Mesto rada: Zlatibor, ulica Jovanke Jeftanović br.8 
Slanje CV-a  na e-mail: info@hotelidila.com

21/07/2021

Minimum 2 noći za 2 i više osobe.
Noćenje sa doručkom po osobi 3.800,00 rsd.
Polupansion po osobi 4.450,00 rsd.


Povlašćene cene ulaznica za kaubojski grad EL PASO i Dino park, gratis korišćenje Spa centra(bazen, sauna, đakuzi, teretana, parno kupatilo)

*Ponuda važi od 25.07.2021. do 30.07.2021. godine.
 

2 Max 2 osoba
1 spavaća soba
61-70 61-70
Internet Internet
od 77€
noćenje sa doručkom
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 62€
noćenje sa doručkom
2 Max 2 osoba
Studio apartman
21-30 21-30
Internet Internet
od 48€
noćenje sa doručkom
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
21-30 21-30
Internet Internet
od 43€
noćenje sa doručkom