GOMEX d.o.o. - trgovinski lanac

Rujanska 17, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381800100123   kontakt@gomex.rs  Web: SAJT, INSTAGRAM, FB, GOMEX aplikacija

GOMEX d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995.godine svrstali su ih u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje. Danas je to moderna maloprodajna mreža fokusirana na robu široke potrošnje, koncept svežih proizvoda i format komšijskih radnji. Prodavnice su raspoređene na teritoriji cele Srbije. Trenutno u sastavu GOMEX trgovinskog lanca posluje preko 230 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom od 250m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača. GOMEX je trenutno jedan od većih poslodavaca u zemlji, sa oko 2400 zaposlenih. Posluju u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena.

Trgovinski lanac Gomex poseduje loyalty program tj karticu Kasicu Brojalicu. Kasica Brojalica je program lojalnosti koji je osmišljen i kreiran za instant uštede prilikom kupovine akcijskih artikala kao i prikupljanje bonitetnih poena u mreži maloprodajnih objekata. Kada potrošač sakupi unapred definisani broj poena, omogućena mu je konverzija istih u novac koji se može iskoristiti za redovnu kupovinu u svim objektima u lancu Gomex d.o.o. Poeni koje se skupljaju putem Kasice Brojalice nazivaju se simbolično „Keširići“, obzirom da tokom kupovine oni zamenjuju pravi novac. Prilikom svakog provlačenja Kasice Brojalica, dobija slip (papirni isečak) na kojem je iskazan saldo prikupljenih „Keširića“ u konkretnoj transakciji i ukupan broj "Keširića" na svom saldu. Upit u stanje može se i u svakom trenutku zatražiti na bilo kom prodajnom mestu na kojem je moguće provući Kasicu Brojalicu kao i na Info pultu koji se nalazi u prodavnicama. Stanje „Keširića“ može se vrlo lako pratiti i preko mobilne aplikacije „Kasica Brojalica“. Prilikom instaliranja aplikacije automatski dobijate kupon sa popustom od 15% za narednu kupovinu.

Prateći trendove razvoja, kompanija se fokusira na digitalnu komunikaciju sa sopstvenom aplikacijom i drugim alatima koji nagrađuju lojalnost potrošača. Kada je vaš račun veći od 1.000 dinara, sistem vam automatski šalje kupon uz pomoć kog ćete prilikom naredne kupovine ostvariti popust od 5%, 10% ili 15% na ceo račun ili popust na određeni proizvod, od 20% do 99%. Dovoljno je da prilikom kucanja računa kasiru pokažete kupon koji ste dobili putem mobilne aplikacije. Krajnji cilj je da svoje potrošače obradujemo nečim što im je zaista potrebno. Probajte Gomex-ove pametne kupone. Skinite aplikaciju, zabavite se i uštedite!

Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju dva moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju neutralne robe u sve objekte, a drugi (rashladni) bavi se distribucijom mesa. Kapacitet Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda od mesa na dnevnom nivou.

Za GOMEX investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od 2.400 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.

Kompanija GOMEX spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Imaju dugogodišnje saradnje sa pozorišnim kućama, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu i učestvuju u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažu različite marginalizovane grupe građana.

Radno vreme: Svakog dana: 07:00 - 21:30
Kontaktirajte nas