Apartmani OKO

Nikole Altomanovića 124, Zlatibor
25.majZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol apartman krevet
Apartman
Simbol vise osoba
8
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol vaucer
Vaučer
Opis

Apartmani Oko su smešteni u naselju Palisad (25. Мај). Ovaj miran kraj sa obiljem zelenila, udaljen je od centra Zlatibora svega 900 metara. Blizina restorana, prodavnice i pekare olakšaće Vam dnevno snabdevanje.

U blizini apartmana je park za decu i teretana na otvorenom za rekreaciju odraslih. Za ljubitelje šetnje odlično je povezan sa kružnom šetačkom stazom kao i trim stazom Karaula.

Komforni apartmani su locirani u velikom, uređenom dvorištu. Za goste je obezbeđen natkriveni parking koji se redovno održava.

Apartmani su smešteni na prvom spratu porodične kuće i imaju zaseban ulaz. Tokom zime i hladnih dana obezbeđeno je centralno grejanje.

Apartmani su površine 40 m2 i sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka, kuhinje, natkrivene terase i kupatila sa tuš kabinom. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, TV sa IPTV, DVD i fen. Bežični internet je dostupan u svim prostorijama. Mogu se smestiti do 4 osobe.

Apartmani OKO Zlatibor

Dolazak od: 14:00 Odlazak do: 11:00 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Primamo vaučere MT Srbije
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Natkriven Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Letnjikovac, Sto i stolice, Ležaljke, Sadržaj za decu, Klackalice, Ljuljaške Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Sanke, Šah Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Po zahtevu
Besplatno: Internet, Parking, Kasni odlazak (uz dogovor)
Oglas
09/12/2022

Apartmani OKO - Slobodni apartmani u intimnoj vili sa natkrivenim parkingom od 03. januara. Dobrodošli!

4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana