Otvoreno rekonstruisano odmaralište "Dunav" na Zlatiboru

Uporedi smeštaj

Obnovljeno i rekonstruisano zdanje odmarališta "Dunav" na Zlatiboru svečano je otvoreno u subotu (8. oktobra 2011). Turistički objekat površine 2.600 kvadrata otvorili su ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i generalna direktorka kompanije "Dunav osiguranje" Milenka Jezdimirović.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je odmaralište "Dunav" dobilo novo lice, koje će ga u najboljem svetlu predstaviti posetiocima ovog velikog turističkog centra Srbije. Verujem da će novo turističko odredište, koje je podignuto u skladu sa svetskim standardima, adekvatno opremljeno i obogaćeno raznovrsnim sadržajima, biti pravo mesto za odmor, relaksaciju, ali i za poslovne aktivnosti - rekla je predsednica "Dunav osiguranja" Milenka Jezdimirović.

Odmaralište "Dunav" ima 24 sobe i 7 apartmana, komfornih i moderno opremljenih IPTV i satelitskim programom.

Ostale sadržaje objekta čine wellness centar (opremljen teretanom, saunom i prostorom za masažu), restoran sa letnjom baštom-terasom, banket sala, konferencijska sala sa 150 mesta, dečja igraonica, Internet kafe, bilijar sala i atraktivni kaskadni kafe-bar "Atrijum".

U sklopu objekta nalazi se i poslovnica "Dunav banke".

Prednost ovog turističkog objekta je i njegova pozicija - smešten je u samom srcu Zlatibora, pored šetačke staze.

- Novootvoreno odmaralište "Dunav", u kome su vešto i zanimljivo kombinovani prirodni materijali i moderan stil, unikatan je turistički objekat koji ravnopravno može da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim hotelima - rekla je Milenka Jezdimirović.

Autorski tim arhitekata, koji je vodila Natalija Lašić Vranić, činile su Mirjana Mitrović i Nada Todorović.

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Mesto: