Formirana komisija za kontrolu objekata za pružanje usluga deci na rekreativnoj nastavi

Uporedi smeštaj

Na sastanku održanom 25. maja, između Turističke organizacije „Zlatibor“ i predstavnika ugostiteljskih objekata koji se bave pružanjem usluga deci na rekreativnoj nastavi na Zlatiboru, dogovorene su aktivnosti na daljem unapređenju higijensko-sanitarne i zdravstvene bezbednosti objekata i usluga koje se pružaju deci za vreme njihovog boravka na Zlatiboru.
Donešeni su zajednički zaključci i dogovorene zajedničke aktivnosti kojima će koordinirati Turistička organizacija „Zlatibor“. U tom smislu, TO „Zlatibor“ je formirala savetodavnu Komisiju, koju čine:
- Ristanović Josip, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije „Zlatibor“, predsednik Komisije,
- Dr Mijović Biljana, direktor Zavoda za javno zdravlje Užice, član Komisije,
- Dr Vermezović Zora, pedijatar Doma zdravlja u Čajetini, član Komisije.

Zadatak komisije je preventivna kontrola svih ugostiteljskih objekata koji se bave pružanjem usluga deci na rekreativnoj nastavi. Dogovoreno je, takođe, da se u svim objektima sprovodi kontinuiran nadzor od strane Zavoda za javno zdravlje iz Užica, kako bi se bezbednost dece održala na visokom nivou.

Turistička organizacija „Zlatibor“ i Zavod za javno zdravlje će organizovati niz edukacija, u cilju što boljeg informisanja svih pružalaca usluga i održavanja visokog nivoa kvaliteta sanitarno-higijenskih uslova za boravak dece.

Marina Raković
Info centar TO Zlatibor

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: