Velvet Sport

Uporedi smeštaj

Aktivnost: 

Prodaja: 

Velvet Sport kompanija je jedna od najuspešnijih u prezentovanju sportsko luksuznih brendova u zemlji.

U sklopu Velvet Sport-a, ali kao zasebne celine, posluju Velvet prodavnice na Kopaoniku, Beogradu i na Zlatiboru.

Uspešna poslovna istorija Velvet Sport-a traje već dvadeset godina. Moderna kompanija koja neguje u osnovi porodičan i prisan duh, postiže rezultate sa svega desetak zaposlenih.

Osnovu poslovanja Velvet Sport-a čini zastupanje svetskih sportskih brendova: Bogner, Descente, Conte of Florence, Lackner, Eisbar. U zastupanju svih ovih svetskih brendova otvaramo potpuno nova vrata ka novom svetu i ispunjavamo sve zahteve i izlazimo u susret našim kupcima.

U našim modelima možete pronaći svoj omiljen model, omiljenu boju, pronaći nešto novo i napraviti eksperiment ili ostati verni večitoj klasici, pronaći eleganciju, prefinjenost, istančanost, udobnost. Sve želje i zamisli Velvet Sport je spreman da  prihvati i realizuje na zadovoljstvo svojih kupaca. Kupujući u našim prodajnim objektima shvatićete kako je kvalitet, ljubaznost i profesionalnost ključan spoj i itekako moguć da bi zadovoljstvo bilo obostrano. Prepoznaćete pozitivnu energiju koja će Vas vraćati da nam dođete ponovo.

Velvet Sport je već dokazan u svojoj zimsko-skijaškoj ponudi, ali je za njega letnji asortiman i casual varijanta novi izazov. Cilj je potvrditi potrebu postojanja letnjih kolekcija i ponuditi proširene sadržaje tržištu.

Uvek je Velvet Sport spreman za inovacije, dinamiku, izazove.

Telefon: 

031 846 390

E-mail: 

Mesto: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.725630000000
Longitude: 19.698250000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 43' 32.268" N
Longitude: 19° 41' 53.7" E