BEHA skandinavski sistemi električnog grejanja

Uporedi smeštaj

Aktivnost: 

Usluge: 

Ključne reči: 

BEHA norveški radijatori, skandinavski sistemi električnog grejanja

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja – BEHA, DANFOSS THERMIA i ENERGOTECH, najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja za različite namene.

Norveški radijatori BEHA odlično su rešenje za grejanje vašeg stana, kancelarije, kuće, apartmana, vikendice..., kao i za dogrevanje prostorija. BEHA električni radijatori spadaju u sam vrh ponude na tržištu radijatora, i po kvalitetu i po dizajnu. Kombinacijom izuzetno preciznog elektronskog termostata (0,2°C) i niskotemperaturnog grejača s velikom površinom razmene toplote osigurava se maksimalna ušteda električne energije i do 50%. Jedinstveni plivajući nosač grejača omogućava bešuman rad prilikom zagrevanja i hlađenja. Kako svi BEHA radijatori imaju ugrađenu zaštitu IP24, mogu se koristiti i za grejanje kupatila, podruma i sličnih prostorija s većim stepenom vlažnosti. Kompanija BEHA postoji već 100 godina, a svi BEHA radijatori se proizvode isključivo u Norveškoj. Za naše radijatore važi fabrička garancija od 5 godina.

Švedske toplotne pumpe DANFOSS THERMIA koriste se za zagrevanje i hlađenje porodičnih kuća i poslovnih objekata u najsurovijim vremenskim uslovima, kao i za zagrevanje tople sanitarne vode i bazena. Karakterišu ih maksimalna energetska efikasnost, izuzetno nizak nivo buke i vrhunski dizajn. U potpunosti su proizvedene u Švedskoj, po najvišim evropskim standardima. Kompanija THERMIA postoji preko 90 godina, a poslednjih 40 godina se bavi proizvodnjom toplotnih pumpi. U sastavu je grupe DANFOSS.

Švedsko plafonsko greanje ENERGOTECH se koristi za zagrevanje objekata sa visokim plafonom i za grejanje na otvorenom prostoru. Prednosti švedskog plafonskog grejanja ENERGOTECH: najefikasnije i najekonomičnije rešenje za objekte sa visinom plafona preko 3 m, nisko investiciono ulaganje, nema troškova održavanja, greju se direktno ljudi, pod i okolni predmeti, a ne celokupna količina vazduha koji odlazi ka plafonu, mogućnost grejanja samo određenih zona u objektu, trenutni efekat grejanja (deluje čim se uključi), grejanjem poda, zidova i predmeta u prostoriji postiže se efekat zračenja toplote sa svih strana, čime se postiže idealna distribucija toplote, ušteda energije u rasponu od 25-50%. Plafonsko grejanje ENERGOTECH je idealno za grejanje industrijskih hala, radionica, otvorenih i zatvorenih bašti, holova, crkava, sportskih hala, itd.

Adresa: Ivankovačka 8, 11000 Beograd

Telefon: 

+381 11 3370 698
+381 11 3349 599
+381 65 2628 000

E-mail: 

Mesto: 

Preuzmi: 

Povezana vest: